Berlinka expedition 2008
Berlinka expedition 2008
Byli , wrócili ... cztery dni temu , Benes , Andrzej i Ja – pojechaliśmy jeszcze raz szukać śladów autostrady .
Przejechaliśmy 600 km , z czego ok. 250 w terenie. Było zajefajnie Strome zjazdy , podjazdy, szybkie szutry , trochę błotka itp...
Szykujemy fotorelacje i filmik – w przygotowaniu
PS
Dzięki Benes za przygotowanie trasy , Yerzu za pilotowanie teamu ,Andrzejowi i reszcie ekipy , za miło spędzony czas
Przejechaliśmy 600 km , z czego ok. 250 w terenie. Było zajefajnie Strome zjazdy , podjazdy, szybkie szutry , trochę błotka itp...
Szykujemy fotorelacje i filmik – w przygotowaniu
PS
Dzięki Benes za przygotowanie trasy , Yerzu za pilotowanie teamu ,Andrzejowi i reszcie ekipy , za miło spędzony czas
Honker 2324
Bylim wrócilim potwierdzam dużo mikroklimatu regionalnego było Dziękuję za mile spędzony czas w imieniu Kasi i swoim. Zdjęcia i film w przygotowaniu
Ostatnio zmieniony pn 28 lip, 2008 przez Yerzu, łącznie zmieniany 1 raz.
bo pilot musi być jak Matka..., życie to nie (je)bajka każdy dzień to walka...
srebrny szerszeń TY LC 1.0
:salut:
Ostatnio zmieniony śr 30 lip, 2008 przez BOGUTEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Mężczyzni nigdy nie dorastają , tylko im zabawki drożeją...( cyt.)
www.4x4-zachodniopomorskie.pl
DBAŁOŚC O DOBRE IMIĘ SRODOWISKA OFF ROAD POWINNA BYC PRIORYTETEM NASZYCH DZIAŁAŃ
www.4x4-zachodniopomorskie.pl
DBAŁOŚC O DOBRE IMIĘ SRODOWISKA OFF ROAD POWINNA BYC PRIORYTETEM NASZYCH DZIAŁAŃ
Jasiu pisze:A ten obiecany filmik to co? Benes szydził że na zdjęcia i film z Bobolic czeka i poczekał tydzień a filmu z Berlinki jak nie było tak nie ma.
Nie ma bo ja na urlop wyjechałem i dopiero dziś wróciłem.
bo pilot musi być jak Matka..., życie to nie (je)bajka każdy dzień to walka...
Jasiu pisze:A ten obiecany filmik to co? Benes szydził że na zdjęcia i film z Bobolic czeka i poczekał tydzień a filmu z Berlinki jak nie było tak nie ma.
A gdzie niby jest ten filmik z Bobolic? Chetnie bym obejrzal, ale na stronie nie widze
Jeśli coś się nie daje naprawić, to znaczy, że nie było zepsute.
4.2 DONKEY
4.2 DONKEY
Andrzey pisze:Jasiu pisze:A ten obiecany filmik to co? Benes szydził że na zdjęcia i film z Bobolic czeka i poczekał tydzień a filmu z Berlinki jak nie było tak nie ma.
A gdzie niby jest ten filmik z Bobolic? Chetnie bym obejrzal, ale na stronie nie widze
http://pl.youtube.com/watch?v=e1GATJGf6ew
Honker 2324
Darek... pisze:http://pl.youtube.com/watch?v=e1GATJGf6ew
A kamere, ktora to bylo krecone, to ktos rozjechal, czy jak?
Jak to k.. jest sformatowane?
Autka pokraczne jakies, na jajowatych kolkach, wszyscy szczupli
Filmik fajowy, ale do ponownej obrobki.
Jeśli coś się nie daje naprawić, to znaczy, że nie było zepsute.
4.2 DONKEY
4.2 DONKEY