W związku z organizacją dożynek w Błotnie w dniach 27-28 sierpnia zapraszamy wszystkich chętnych na :
„Off-roadowy Rajd Dożynkowy Błotno 2011″
Trasa rajdu poprowadzi nas polnymi drogami z Nowogardu do Błotna.
Kilkanaście punktów kontrolnych…Ciekawe widoczki…
Ognisko i poczęstunek…Pole namiotowe…
Cena 30 pln za osobę….
info. www.offroadfactory.pl
DOŻYNKI 27-28.08.2011 BŁOTNO
- tanq
- Operator wyciagarki
- Kontaktowanie:
DOŻYNKI 27-28.08.2011 BŁOTNO
vitara 1,6
- tanq
- Operator wyciagarki
- Kontaktowanie:
Re: DOŻYNKI 27-28.08.2011 BŁOTNO
tanq pisze:W związku z organizacją dożynek w Błotnie w dniach 27-28 sierpnia zapraszamy wszystkich chętnych na :
„Off-roadowy Rajd Dożynkowy Błotno 2011″
Trasa rajdu poprowadzi nas polnymi drogami z Nowogardu do Błotna.
Ognisko i poczęstunek…Pole namiotowe…
Zespół rockowy i muzyczka do rana prawie.
Wikingowie, łuki itp.
Cena 30 pln za osobę….
info. www.offroadfactory.pl
vitara 1,6
- prezes
- Prezes 4x4 Szczecin
- Kontaktowanie:
Oczywiście ,ze nie ma obowiązku uczestnictwa w organizacji rajdu Baja 2011.
Ale są również pewne priorytety drogi kolego Piotrze.
Sądzę ,ze można coś dać od siebie dla stowarzyszenia to raz, dwa to pojeżdzić sobie w fajnym terenie nie dostępnym na codzień dla ogółu i po trzecie za swą pracę przy samym rajdzie dostać gratyfikację pieniężną.
To tyle z mojej strony.
Ale są również pewne priorytety drogi kolego Piotrze.
Sądzę ,ze można coś dać od siebie dla stowarzyszenia to raz, dwa to pojeżdzić sobie w fajnym terenie nie dostępnym na codzień dla ogółu i po trzecie za swą pracę przy samym rajdzie dostać gratyfikację pieniężną.
To tyle z mojej strony.
prezes, po prostu prezes
mogę powiedzieć to samo... termin dożynek jest taki sobie
poza tym temat wisi od miesiąca i sam go nie zauważyłem... zresztą to nie wiele by zmieniło.
nie wszyscy biorą udział w organizacji BAJI a "klub" nawet jak pojedzie 20 samochodów na baję to jeszcze zostanie 20. Nie chcę dzielić ludzi w ten sposób ale i tak jak zwykle "pracują i pokazują" się Ci sami
poza tym temat wisi od miesiąca i sam go nie zauważyłem... zresztą to nie wiele by zmieniło.
nie wszyscy biorą udział w organizacji BAJI a "klub" nawet jak pojedzie 20 samochodów na baję to jeszcze zostanie 20. Nie chcę dzielić ludzi w ten sposób ale i tak jak zwykle "pracują i pokazują" się Ci sami
....