Hej.
Napiszę krótko i na temat, bo już jeden temat jest o tym założony, ale trochę się skasztanił.
W tym roku chcielibyśmy zorganizować wyprawę, ale z większą ekipą (kilka aut).
Sami już byliśmy, było fajnie, ale grupowo zawsze fajniej
Są trzy sprawy do ustalenia:
1. Czy wogóle są chętni ruszyć doopy gdzieś dalej od domu ?
2. Termin?
3. Jaki kierunek ?
Poprzednio proponowaliśmy Nordkaap, ale nie było większego odzewu. Na wszeliki wypadek jeszcze raz zapytam, czy są chętni.
Tu jest filmik poglądowy o części OFFROADOWEJ.
http://www.bezdroza4x4.pl/wyprawa_nordkapp_2011.shtml
Oprócz frołdu przwidujemy zwiedzanie Sankt Petersburga i Murmańska oraz jak starczy czasu to fiordy w Norwegii.
Czyli wycieczka lajtowo ofrroadowa ze zwiedzaniem, piwkowaniem, ogniskowaniem, spaniem w autach / namiotach.
Wstępnie jesteśmy na ten kierunek i termin umówieni z naszymi znajomymi z Zamościa.
Nie jest to jednak jedyny kierunek który nas interesuje, możemy pojechać gdzieś zupełnie indziej.
Bardziej zależy nam na zebraniu fajnej ekipy niż na konkretnym kierunku.
Tak więc chcielibyśmy zadać dwa pytania:
1. Czy są wogóle chętni na wakacyjną wyprawę?
2. Czy pasuje wam termin od 6 do 31 lipca + - ?
Jak będą chętni to kierunek się ustali
Wakacyjne kierunki - kto, gdzie ?
Dziku pisze:gdybym i ja miał kase to bym się chętnie wybrał i nawet w lipcu.... ale czuję że nie będzie kasy:( jestem biednym studentem:(
Qfry, Dziki czy jakoś w % prawdopodobieństaw jesteście w stanie ocenić, czy daci radę? Fajnie by było
Problem w tym, że przygotowania trzeba zrobić z 2 miechy przed.
Ja na razie myyyyyślę...... Będę jechał parchem z bratem gdzieś w góry na ryby, termin maj - czerwiec zależnie od kalendarzy ochronnych, miejsce też jeszcze niewiadome Bułgaria, Rumunia, Ukraina. Jest możliwość że będę miał jedno miejsce wolne za udział w kosztach
Planuję też drugi wyjazd ale ze względów finansowych małym płaskim na południe Chorwacji - zwiedzanie i nurkowanie,
EDIT: wyklarowane
Na początku czerwca wyjazd prawdopodobnie w Karpaty na ofrołd i na noclegu rybki (np. głowacice...), poszukuję towarzystwa z terenówką, plus ja mam wolne miejsce lub dwa w parchu.
Nurowanie od początku lipca w Chorwacji - południe.
Planuję też drugi wyjazd ale ze względów finansowych małym płaskim na południe Chorwacji - zwiedzanie i nurkowanie,
EDIT: wyklarowane
Na początku czerwca wyjazd prawdopodobnie w Karpaty na ofrołd i na noclegu rybki (np. głowacice...), poszukuję towarzystwa z terenówką, plus ja mam wolne miejsce lub dwa w parchu.
Nurowanie od początku lipca w Chorwacji - południe.
Ostatnio zmieniony wt 01 lut, 2011 przez Abo, łącznie zmieniany 3 razy.
a ja byłem 2 lata temu w rumunii i bułgarii.... polecam !
w zeszłym roku... a ściślej 5 miesięcy temu wybrałem się do czarnogóry, kraj maleńki ale za to prześliczny.
W tym roku planuje wybrac się ponownie chorwacja/czarnogóra planuje czerwiec lub wrzesień bo w sezonie wysokim ceny mają z pupci
w zeszłym roku... a ściślej 5 miesięcy temu wybrałem się do czarnogóry, kraj maleńki ale za to prześliczny.
W tym roku planuje wybrac się ponownie chorwacja/czarnogóra planuje czerwiec lub wrzesień bo w sezonie wysokim ceny mają z pupci
791 514 520 oraz 506 042 227
poszukuję towarzystwa na wyprawę
Na początku czerwca jadę z bratem na Rumunię, może przez Ukrainę jeszcze się zastanowię. Minimum czarnego, droga wysoko często powyżej 2000 mpm. Wszystkie atrakcje, głazy, błoto, trawersy, szuter, co kto lubi.
Połączone z łowieniem rybek na postojach, poszukuję chętną terenówkę z załogą. Trasa moja z 2009 roku (ze zmianami na lepsze) więc widoki będą naprawdę śliczne, można pooglądać moje foty na picasa.
Jeżeli jest chętny na przejażdżkę bez samochodu to mam wolne miejsce ewentualnie dwa w parchu.
Połączone z łowieniem rybek na postojach, poszukuję chętną terenówkę z załogą. Trasa moja z 2009 roku (ze zmianami na lepsze) więc widoki będą naprawdę śliczne, można pooglądać moje foty na picasa.
Jeżeli jest chętny na przejażdżkę bez samochodu to mam wolne miejsce ewentualnie dwa w parchu.
Ostatnio zmieniony sob 26 lut, 2011 przez Abo, łącznie zmieniany 1 raz.