knucie o kierunku wschodnim ;-)
knucie o kierunku wschodnim ;-)
"Tam musi być życie"
a raczej...
"Tam jest życie prawdziwego offoradera..."
Tak sobie ostatnio pogadaliśmy z Vitkiem i powstał pomysł przygotowania ekipy max 5-6 samochodów i ruszenia na wschód. Nie daleko, tylko jakieś max 1500km od Szczecina czyli ukraińskie Karpaty. Impreza organizowana własnym siłami i kontaktami Vitka.
Termin wyjazdu wakacje 2008
1. jest czas na przygotowanie samochodów,
2. jest czas na przygotowanie sobie urlopu,
3. jest czas na zebranie kasy,
4. jest czas na przekonanie żony,
5. jest czas na przygotowanie trasy...
ps. kto chętny jechać tam swoim samochodem a nie jako pilot...
a raczej...
"Tam jest życie prawdziwego offoradera..."
Tak sobie ostatnio pogadaliśmy z Vitkiem i powstał pomysł przygotowania ekipy max 5-6 samochodów i ruszenia na wschód. Nie daleko, tylko jakieś max 1500km od Szczecina czyli ukraińskie Karpaty. Impreza organizowana własnym siłami i kontaktami Vitka.
Termin wyjazdu wakacje 2008
1. jest czas na przygotowanie samochodów,
2. jest czas na przygotowanie sobie urlopu,
3. jest czas na zebranie kasy,
4. jest czas na przekonanie żony,
5. jest czas na przygotowanie trasy...
ps. kto chętny jechać tam swoim samochodem a nie jako pilot...
Ostatnio zmieniony pn 23 kwie, 2007 przez Benes, łącznie zmieniany 1 raz.
....
Benes pisze:proponuje termin 07.08.2008 do 20.08.2008
Oczywiście 07.08 stoimy już na granicy!!!
Pasi wszystkim???
No to policzyłem dokładnie
Mam wolne od 16/07 do 13/08 2008
Czyli dla mnie idealnie byłoby 28/07 - 10/08
No co, też rzucam propozycję
Jeśli coś się nie daje naprawić, to znaczy, że nie było zepsute.
4.2 DONKEY
4.2 DONKEY
Benes pisze:TO JAK Z TYM TERMINEM DOGADAŁY SIĘ DZIECI W PIASKOWNICY???
słomiany zapał
Na dzień dziszejszy zaplanowałem trasę która ma ponad 800km a przymując że to góry to spokojnie tego wyjdzie 1500km
Jest też druga trasa ok 500km obie trasy można by połączyć razem. Dojdą do tego jeszcze inne atrakcje z kolebki polskości na tych terenach ale na razie nie mam przewodnika a z netu to niewiele przeczytałem. Jest po drodze fajna droga, ma 88 zakrętów między miejscowościami Wodajca a Rażow.
Najwyższe wzniesienie to 1560mpm (jak władza pozwoli )
Jest parę newralgicznych miejsc a objazdy moga być długie.
czyli ok 1800km w PL + 1500km (trasa 1) + 500km (trasa 2) + 1000km (inne drogi)
RAZEM:
4800 ~ 5000 km
Ostatnio zmieniony śr 14 maja, 2008 przez Benes, łącznie zmieniany 1 raz.
....
to widać jak bardzo każdy ze zgłoszonych chciał jechać.
Tylko Kondziu sie dopytywał co z ukrainą. Ale żadna data nie padła bo wiadomo jak jest...
Ja jestem chętny, Vitek też to cóż więcej potrzeba. Najważniejsze są chęci.
Ja niestety nie miałem wcześniej czasu się za to zabrać a podstawowe szczegóły były podane.
Tylko Kondziu sie dopytywał co z ukrainą. Ale żadna data nie padła bo wiadomo jak jest...
Ja niestety nie miałem wcześniej czasu się za to zabrać a podstawowe szczegóły były podane.
....
Benes pisze:to widać jak bardzo każdy ze zgłoszonych chciał jechać.
Jak to nie padła data? Ustaliliśmy wujazd 07.0.08. No chyba, że mnie coś omineło - ostatnio cieżko mi jest dojechać na ściemę. Ja jestem dalej zainteresowany i właśnie kończę motać auto na tę okazję.
Może trzba zrobić spotkanie w tej sprawie? Tylko ja mogę w weekend. W inny dzień cięzko jest mi przyjechać do Szczecina.
LSD pisze:Benes pisze:to widać jak bardzo każdy ze zgłoszonych chciał jechać.
Jak to nie padła data? Ustaliliśmy wujazd 07.0.08. No chyba, że mnie coś omineło - ostatnio cieżko mi jest dojechać na ściemę. Ja jestem dalej zainteresowany i właśnie kończę motać auto na tę okazję.
Może trzba zrobić spotkanie w tej sprawie? Tylko ja mogę w weekend. W inny dzień cięzko jest mi przyjechać do Szczecina.
spotkać się można i podadać ale je jestem dostępny 26 - 29 maja a póżniej po 13 czerwca
a data jakoś mało konkretnie padła...
....