Powitanie wiosny
- kabbbatunio
- Operator wyciagarki
a wiec tak : 1. wielkie dzieki chlopaki za zabawe na CZOLGOWCE W STARGARDZIE tak wlasnie wyglada OFF-ROAD oczywiscie moimi oczami. 2.wielkie dzieki za SUPER ZORGANIZOWANIE I PROWADZENIE trasy OFF-ROAD powitanie wiosny <95 %trasy 4x2 > 3.po takim wypadzie w teren moje MT sa niższe o jakies 2mm 4. STARY JESLI JUZ NAZYWASZ KOGOS CWANIAKAMI ZE STARGARDU WIEC POKAZ COS WIECEJ BO Z TEGO CO WIDZE TO ZEBY NIE MY TO NIE WIEDZIAL BYS CO TO JEST ADRENALINA I OFF-ROAD
Oj Iras ,Ty to od razu tak ....
Kazdy mierzy Off road swoją miarą....
A z resztą MŁODY jesteś nie znasz sie.....
Kazdy mierzy Off road swoją miarą....
A z resztą MŁODY jesteś nie znasz sie.....
Mężczyzni nigdy nie dorastają , tylko im zabawki drożeją...( cyt.)
www.4x4-zachodniopomorskie.pl
DBAŁOŚC O DOBRE IMIĘ SRODOWISKA OFF ROAD POWINNA BYC PRIORYTETEM NASZYCH DZIAŁAŃ
DBAŁOŚC O DOBRE IMIĘ SRODOWISKA OFF ROAD POWINNA BYC PRIORYTETEM NASZYCH DZIAŁAŃ
- Miras
- Młodszy grabarz
- Kontaktowanie:
Po(Roz)pierdułka Tamlinka
Szacun. Impreza dla twardzieli, bardzo niebezpieczna.
Szczególnie gdy kilka terenówek zablokowało Krajową Trójkę.
Dużo ZWROTÓW akcji.
Wiele niewiadomych.
Gratulacje dla starych
Szczególnie gdy kilka terenówek zablokowało Krajową Trójkę.
Dużo ZWROTÓW akcji.
Wiele niewiadomych.
Gratulacje dla starych
- hans
- Starszy podawacz kinetyka
na czołgówce było COOL postaram się jeszcze dziś wrzucić fotki ale raczej nie dam rady.
Imprezka udana- szczególnie część nieoficjalna...
W sumie to fajnie tak na 30 aut polatać po asfalcie
Imprezka udana- szczególnie część nieoficjalna...
W sumie to fajnie tak na 30 aut polatać po asfalcie
Jeżeli nie jesteś w stanie naprawić czegoś za pomocą młotka, to pewnie
masz do czynienia z usterką elektryczną.
Mi tam się podobało. Powitanie wiosny to z założenia impreza dla mas na poważny off-road trzeba było jechać na Bobka.
http://4x4.szczecin.pl/phpBB2/viewtopic.php?t=699
http://4x4.szczecin.pl/phpBB2/viewtopic.php?t=699
Jeśli coś się nie daje naprawić, to znaczy, że nie było zepsute.
4.2 DONKEY
4.2 DONKEY
- hans
- Starszy podawacz kinetyka
Będę się musiał jakoś do Ciebie Wojtas "uśmiechnąć" byś mi fachowym okiem właściciela pojarki poradził co muszę powymieniać bo... po dzisiejszej czołgówce zaczął mi lecieć olej (tak jakby spod osłony paska rozrządu), straciłem przednie oświetlenie i powyżej 3 tyś obrotów nie chce kręcić:) ale wrażenia z jazdy pojarką bezcenne
Jeżeli nie jesteś w stanie naprawić czegoś za pomocą młotka, to pewnie
- kisiel
- Młodszy grabarz
- Kontaktowanie:
A ja polecam pojezdzic troche na powazne imprezy a nie tylko moczyc dupe w jednej kałuży na czolgowce, i moze dopiero pozniej wypowiadac sie na tematy co to jest prawdziwy offroad. W prawdzie na pierwszej czesci mnie nie bylo, ale wiadomo bylo ze wyjazd ten nie bedzie jakims hardkorem, bo to mialo byc tylko powitanie wiosny. Moze sie myle, ale jakos nikogo poza Mirasem nie widze chociazby na takiej imprezie jak wałeckie
Trzeba było przyjechac i zobaczyc samemu a dopiero potem negowac wypowiedzi innych. Generalnie jedna wielka ŻENADA i tyle.....
Generalnie chetnie zaprosimy kogoś ze STARYCH WYJADACZY na " jedną kałuże na czołgówce" niech bez wciągareczki pokaże co potrafi. Pana Panie Kisiel zaproszenie tez dotyczy......
Generalnie chetnie zaprosimy kogoś ze STARYCH WYJADACZY na " jedną kałuże na czołgówce" niech bez wciągareczki pokaże co potrafi. Pana Panie Kisiel zaproszenie tez dotyczy......
Ostatnio zmieniony ndz 30 mar, 2008 przez BOGUTEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Mężczyzni nigdy nie dorastają , tylko im zabawki drożeją...( cyt.)
- Tomek_Mlody
- Sympatyk 4x4 Szczecin