Noworoczny Rajd Przyjaciół 4X4 Szczecin
Chcę uniknąć sytuacji że na następnym rajdzie Bobak znów zdemoluje samochód.
Jakby dostawał puchary za miejsce to może by nie liczył na pucharki dla największego pechowca rajdu.
Dlatego mam propozycje:
Puchary na rajdach za 1,2,3 miejsce i dla Jarka za 1 miejsce w klasie, która można nazwać klasą Jarka Bobaka.
Jakby dostawał puchary za miejsce to może by nie liczył na pucharki dla największego pechowca rajdu.
Dlatego mam propozycje:
Puchary na rajdach za 1,2,3 miejsce i dla Jarka za 1 miejsce w klasie, która można nazwać klasą Jarka Bobaka.
- Tamlin
- Prawdziwy offrołdowiec
Jasiu pisze:Chcę uniknąć sytuacji że na następnym rajdzie Bobak znów zdemoluje samochód.
Dlatego mam propozycje:
To my też w tej klasie i automatycznie drugi puchar, za 2 miejsce.
Nie pozwól aby praca zdominowała całe twoje życie.
Maleństwo Gr LOOOONG
Maleństwo Gr LOOOONG
- Tanto
- 4X4 Szczecin
- Kontaktowanie:
Jasiu pisze:Dlatego mam propozycje:
Pomysł nie jest zły, tym bardziej że już są robione np. specjalne pieczątki "dla Kiśla"*
*- co wcale nie oznacza że są łatwe do zdobycia
Suzuki SJ510 LWB '85 "Kozunia"
Tanto pisze:Jasiu pisze:Dlatego mam propozycje:
Pomysł nie jest zły, tym bardziej że już są robione np. specjalne pieczątki "dla Kiśla"*
*- co wcale nie oznacza że są łatwe do zdobycia
już czasami wychodzimy z założenia że "nie wszystkie pieczątki są do zdobycia" ale tu nie chodzi w wielki robienie hardcoru, ale ordrobinka musi być.
....
- Tanto
- 4X4 Szczecin
- Kontaktowanie:
OK, po długich bojach kilka zdjęć z imprezy można zobaczyć na http://tanto.com.pl/4x4/
Miłego oglądania w długie zimowe wieczory
Miłego oglądania w długie zimowe wieczory
Suzuki SJ510 LWB '85 "Kozunia"