Diabeł pisze:Wojtus "PRAWIE" jak wiesz robi czasami BardzoDuzo roznice...
No tak,jak są "zgony" to nocne czuwanie, jak jest"stado baranów" to pasterka
Benes pisze:Darek... pisze:koniec o pierdołach ...
ktoś może , policzył ile ludu przybędzie co bym wiedział ile wody do grochowej nalać
Kaniesia, proszę, weź to ogarnij kobiecym okiem ...
jak będzie brakować to będzie rzadsza hihihi
kaniesia pisze:
Wbiłam się w temat Wigilijny czy znowu same pierdoły
Darek... pisze:koniec o pierdołach ...
ktoś może , policzył ile ludu przybędzie co bym wiedział ile wody do grochowej nalać
Kora pisze:kaniesia pisze:
Wbiłam się w temat Wigilijny czy znowu same pierdoły
z pewnością nie na temat , pytanie było inne.Darek... pisze:koniec o pierdołach ...
dolej, dolej.
ślubny mówi że też przybędziemy
kutię przywieziemy,
nie wiem czy na noc zostajemy....
aha. jak nie będę mieć Napoleona, to znajdę jakiegoś godnego zastępcę
kaniesia pisze:
Wow,ale nie załapałaś tematu kora,dolej ,dolej tak to załapałaś .Czlowiek nie wielbłąd napić się musi Jestem abstynentką alkoholową i tytoniową ,ale każdy robi w Wigilie czy to 4x4 czy domową co chce
prezes pisze:
Nasza "wigilia" to po prostu kolejny pretekst do spotkania się w miłym towarzystwie, a "dorabianie ideologii do srania", ze wigilia, że wiara, że inne pierdoły sa chyba nie na miejscu. bo z tego co mnie ma starcza geriatryczna pamięć nie myli to wigila się odbywa od paru setek lat nie 10 a 24 grudnia. więc jeżeli ktoś chce, nie tę wieczerzę sobie spokojnie obchodzi wtedy , kiedy jest na to czas !
To tyle.
gszyp pisze:Kaniesia i Kora proszę się nie drapać Wigilia powinna łączyć w miłości a nie dzielić
Darek... do dzieła
ale będę miał jazdę
gszyp pisze:a to po3 to już jest zbędne
kochajmy się
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 57 gości