Wigilia 2010 4x4 Szczecin
- miastek
- V-ce prezes 4x4 szczecin
kaniesia pisze:na zbiórce się doliczycie a reszta jakoś sie doczłapie
Nie piszę o innych tylko o tobie
Miastek Off-road GARAGE
Serwis, części, akcesoria 4X4
ESCAPE wyciągarki, zawieszenia, namioty dachowe
iKAMPER local dealer
iODPERFORMANCE local dealer
NOWY ADRES!!! WARZYMICE 18B
502 599 717
SuperPatrolSuper TURBOintercooler
Serwis, części, akcesoria 4X4
ESCAPE wyciągarki, zawieszenia, namioty dachowe
iKAMPER local dealer
iODPERFORMANCE local dealer
NOWY ADRES!!! WARZYMICE 18B
502 599 717
SuperPatrolSuper TURBOintercooler
Darek... pisze:Willi pisze:co prawda póżno, ale lepiej niż wcale - potwierdzam obecność .
Potrawa na słodko -ciastka francuskie z makiem (oczywiście nie kupne)
pilnik do piły zanabyłeś
człowiek w Castoramie nie wiedział jaki, mówił że chyba okragły+kwadratowy. Mam "iglaki" nie będą za małe ? Troche wstyd na pierwszą lekcję być nieprzygotowanym
autobusy i tramwaje.... GR Long
prezes pisze:A śnieżek sypie
a honkera już nie widać jakaś zaspa stoi
rano wstawię farelkę do środka może odtaja
Willi pisze:Darek... pisze:Willi pisze:co prawda póżno, ale lepiej niż wcale - potwierdzam obecność .
Potrawa na słodko -ciastka francuskie z makiem (oczywiście nie kupne)
pilnik do piły zanabyłeś
człowiek w Castoramie nie wiedział jaki, mówił że chyba okragły+kwadratowy. Mam "iglaki" nie będą za małe ? Troche wstyd na pierwszą lekcję być nieprzygotowanym
dobre postaram się jakiś dobrać i zabrać ...
Honker 2324
-
- menager wklejonych
Dziękujemy za imprezę - trasa fajna, tylko szkoda,że pierwsza przeszkoda rozłożyła patrole na 1,5h i nie udało zrobić się całej trasy.
Dziękujemy w tym miejscu, że wzięto poprawkę na to, że to wyjazd rodzinny i nie walczyliśmy z trasą do północy.
http://picasaweb.google.com/koradw/Wigi ... KjBs-bFRA#
Moim paniom też się podobało, tylko mała u Mikołaja na kolanach z przyczyn tylko dla niej oczywistych się rozżaliła (a tak się starał) , co jej z resztą szybko przeszło przy rozpakowywaniu z mamą pięknego prezentu.
Znów jestem pod wrażeniem grupy świetnych ludzi, którzy potrafią się zorganizować i bez zgrzytów spędzić cały dzień na dobrej zabawie. Brawo
Dziękujemy w tym miejscu, że wzięto poprawkę na to, że to wyjazd rodzinny i nie walczyliśmy z trasą do północy.
http://picasaweb.google.com/koradw/Wigi ... KjBs-bFRA#
Moim paniom też się podobało, tylko mała u Mikołaja na kolanach z przyczyn tylko dla niej oczywistych się rozżaliła (a tak się starał) , co jej z resztą szybko przeszło przy rozpakowywaniu z mamą pięknego prezentu.
Znów jestem pod wrażeniem grupy świetnych ludzi, którzy potrafią się zorganizować i bez zgrzytów spędzić cały dzień na dobrej zabawie. Brawo
Ostatnio zmieniony ndz 19 gru, 2010 przez flomaker, łącznie zmieniany 1 raz.
Never say die... up men and try !!!
Blazer S10 99"
Blazer S10 99"