Ustawka na 1/4 mili
- miastek
- V-ce prezes 4x4 szczecin
No to moze ustalmy jakis dokladniejszy termin.
A ja to bym sie poscigał na wyciagarki (oczywiscie elektryczne) co ty na to Jasiu
A ja to bym sie poscigał na wyciagarki (oczywiscie elektryczne) co ty na to Jasiu
Miastek Off-road GARAGE
Serwis, części, akcesoria 4X4
ESCAPE wyciągarki, zawieszenia, namioty dachowe
iKAMPER local dealer
iODPERFORMANCE local dealer
NOWY ADRES!!! WARZYMICE 18B
502 599 717
SuperPatrolSuper TURBOintercooler
Serwis, części, akcesoria 4X4
ESCAPE wyciągarki, zawieszenia, namioty dachowe
iKAMPER local dealer
iODPERFORMANCE local dealer
NOWY ADRES!!! WARZYMICE 18B
502 599 717
SuperPatrolSuper TURBOintercooler
- tanq
- Operator wyciagarki
- Kontaktowanie:
wiesz Piotrus nie chodzilo mi o tylko i wylacznie o wyscig...poprostu przy okazji zawodów, spotkania, ogniska i pojeżdzenia po torze dla chętnych można też i zorganizowac coś takiego...
kto bedzie chciał nie ma problemu...nikt nie pisał że ma byc kameralnie tylko dla stowarzyszenia...
ja oferte podtrzymuję...co do calosci...
spotkanie, ogladanie zawodow, jazda po motokrosie, ognisko...no i sciganie ...
wszystko..i prosto
kto bedzie chciał nie ma problemu...nikt nie pisał że ma byc kameralnie tylko dla stowarzyszenia...
ja oferte podtrzymuję...co do calosci...
spotkanie, ogladanie zawodow, jazda po motokrosie, ognisko...no i sciganie ...
wszystko..i prosto
prezes pisze:A myslisz Janusz, że znajdziesz wielu chętnych "dymać" 70 km w jedna stronę, aby sie przejechac 400 m ?
Ja proponując ten temat, myślałem raczej o naszym gronie.
Porobieniu sobie jaj, odpaleniu grilla. Krótko mówiąc chodziło mi o spędzenie wolnego czasu na świeżym powietrzu.
A to co proponujesz, owszem, fajna inicjatywa, ale wg mnie na tych zawodach bedzie mnóstwo ludzi, i "kameralność" imprezy ograniczonej tylko do ludzi 4x4 weźmie w łeb.
Ale niech sie może i inni wypowiedzą.
Ja [w porozumieniu z Darkiem] brałem pod uwagę jego pole, to z wigilijnych spotkań.