IV Ukręcona półośka
zaraz wyjdzie że wszyscy lubią odlądać... a liczba poruszających się samochodów po trasie ma nie przekroczyć 45 załóg bez względu czy ktoś jedzie oglądać czy startuje w jakiejś klasie...
W takim razie trzeba będzie przekształcić klasę TURYSTYK na jazdę turystyczną bez klasyfikacji wtedy kto chce jechać i pomagać sobie windą to jedzie, kto lubi patrzeć to patrzy ...
W takim razie trzeba będzie przekształcić klasę TURYSTYK na jazdę turystyczną bez klasyfikacji wtedy kto chce jechać i pomagać sobie windą to jedzie, kto lubi patrzeć to patrzy ...
....
Dla mnie patrzący są także uczestnikami nie pozwolę sobie aby startowało 45 załóg a kolejne 15 jeżdziło po trasie i obserwowało. Wyjątek mogę zrobić dla jednej czy dwóch samochodów ale nie dla większej liczby.
Nie chcę mieć póżniej zgrzytów że on zapłacił a inny nie i tylko "obserwował" i jeżdził. Poza tym po trasie mogą się tylko poruszać załogi z naklejkami rajdu. Normalna procedura jak na każdym rajdzie.
Mogę pomyśleć nad podaniem jednego czy dwóch OS tylko dla obserwacji bez prawa poruszania się po trasie, ale nie wiem czy o to chodzi.
Nie chcę mieć póżniej zgrzytów że on zapłacił a inny nie i tylko "obserwował" i jeżdził. Poza tym po trasie mogą się tylko poruszać załogi z naklejkami rajdu. Normalna procedura jak na każdym rajdzie.
Mogę pomyśleć nad podaniem jednego czy dwóch OS tylko dla obserwacji bez prawa poruszania się po trasie, ale nie wiem czy o to chodzi.
....
Benes pisze:iras pisze:Benes,Darek robcie turystyk na 43 auta a ja i Zagzulek pojedziemy w wyczynie i zgarniemy puchara
A co taki PATENT na zwyciestwo
A co mi tam-pojdziemy na pieszo heheheh
co ty piszesz o pieszych... nie porafisz znaleść 50% PK a i w zadanaich dodatkowych też nie szło za dobrze...
Skąd w Tobie tyle jadu
iras pisze:Benes pisze:iras pisze:Benes,Darek robcie turystyk na 43 auta a ja i Zagzulek pojedziemy w wyczynie i zgarniemy puchara
A co taki PATENT na zwyciestwo
A co mi tam-pojdziemy na pieszo heheheh
co ty piszesz o pieszych... nie porafisz znaleść 50% PK a i w zadanaich dodatkowych też nie szło za dobrze...
Skąd w Tobie tyle jadu
życie...
....