21-03-08 ?
21-03-08 ?
Witam przy grilu w Goleniowie wyszedł temat pierwszego dnia wiosny na górkach Panoramy - robimy cuś ?
pozdr.
pozdr.
- kabbbatunio
- Operator wyciagarki
- prezes
- Prezes 4x4 Szczecin
- Kontaktowanie:
Re: 21-03-08 ?
optyk pisze:Witam przy grilu w Goleniowie wyszedł temat pierwszego dnia wiosny na górkach Panoramy - robimy cuś ?
pozdr.
Górki przy Panoramie to Puszcza Bukowa.
A tam z jazdą to niestety lipa.

prezes, po prostu prezes
prezes pisze:optyk pisze:Witam przy grilu w Goleniowie wyszedł temat pierwszego dnia wiosny na górkach Panoramy - robimy cuś ?
pozdr.
Górki przy panoramie to chyba nie puszcza bukowa, tam mieli coś budować, ale może się mylę jutro sprawdzę na mapie
"Masz niskie ciśnienie... ja Ci je podniosę"
BENCAMP
BENCAMP
- kabbbatunio
- Operator wyciagarki
- kabbbatunio
- Operator wyciagarki
- hans
- Starszy podawacz kinetyka
no niestety fronterka jak zassała wody to zaworki jej zaczeły grać. Poza tym szkoda mi było jej dalej męczyć więc oddałem w ręce człeka który jej nie zamorduje tak szybko jak ja
a pojarka I, jak na razie jestem pod wrażeniem prostoty konstrukcji.

Jeżeli nie jesteś w stanie naprawić czegoś za pomocą młotka, to pewnie
masz do czynienia z usterką elektryczną.
masz do czynienia z usterką elektryczną.
- kabbbatunio
- Operator wyciagarki
Benes pisze:prezes pisze:optyk pisze:Witam przy grilu w Goleniowie wyszedł temat pierwszego dnia wiosny na górkach Panoramy - robimy cuś ?
pozdr.
Górki przy panoramie to chyba nie puszcza bukowa, tam mieli coś budować, ale może się mylę jutro sprawdzę na mapie
byłem tam w sobotę nawet jest troche fajnego tereniku do poupalania i nawet pomyśleli o kiślu bo jest błotne bajoro do utopienia reksia

nissan7 pisze:Benes pisze:prezes pisze:optyk pisze:Witam przy grilu w Goleniowie wyszedł temat pierwszego dnia wiosny na górkach Panoramy - robimy cuś ?
pozdr.
byłem tam w sobotę nawet jest troche fajnego tereniku do poupalania i nawet pomyśleli o kiślu bo jest błotne bajoro do utopienia reksia
Nie są w granicach Parku Krajobrazowego.
Na googlach earth są granice zaznaczone, granice miasta które w tym miejscu pokrywają się z granicą parku
BENCAMP
BENCAMP
- prezes
- Prezes 4x4 Szczecin
- Kontaktowanie:
Ja tylko wole na zimne dmuchać. Skąd teoretycznie bedzie funkcjonariusz wiedział, czy już chłopaki sa w Puszczy czy nie ?
A poza tym akurat okolice "ku.rwiej górki" to teren dos obficie oblegany przez pieszych. A po ch.u.j maja ludzie widziec jak terenówki upalają ?
I ostatnia sprawa, "ku.rwia górka" jest blisko Puszczy a Puszcza kusi, oj kusi.
Ale Polska to wolny kraj, i w sumie kazdy moze robic co chce, tyle że nie jestesmy sami w tym kraju.
A poza tym akurat okolice "ku.rwiej górki" to teren dos obficie oblegany przez pieszych. A po ch.u.j maja ludzie widziec jak terenówki upalają ?
Ale Polska to wolny kraj, i w sumie kazdy moze robic co chce, tyle że nie jestesmy sami w tym kraju.
prezes, po prostu prezes
prezes pisze:Ja tylko wole na zimne dmuchać. Skąd teoretycznie bedzie funkcjonariusz wiedział, czy już chłopaki sa w Puszczy czy nie ?
Prezio ale tam jest taki prawie że tor motokrosowy i chopaki na motorkach często upalają i raczej nie ma to nic wspólnego z puszczą

przem68 pisze:tam solą często mandaty, bo miejscowi donoszą, że cyt: "dziady niszczą lasy"
a zasada tam jest taka: 10 razy się uda a za 11-tym dupa zbita
tak samo jak za czaołgowisko na głębokim...
Ciekawe za co sypią mandaty przecież to nawet nie jest las???
BENCAMP
BENCAMP