Czy jest ktos chetny na sobotni wypadzik niedaleko kobylanki
- Wojtas
- Starszy podawacz kinetyka
- Kontaktowanie:
Czy jest ktos chetny na sobotni wypadzik niedaleko kobylanki
Odebralem wkoncu prawko i chemy pobrudzic autka,narazie sa 3 ekipy
- woodie
Tez chętnie bym ruszył, ale Żółty nie pali. I wygląda na to, ze jeszcze pomnikiem będę przez 2-3 miesiące. Do zrobienia Skrzynia lub sprzęgło i reduktor, lina do wyciągarki, przeguby, świece żarowe, wykrycie zwarcia, bo coś mi aku wyładowuje...
O konserwacji blach i uszczelnieniu drzwi, wymianie klapy nie wspomnę. Ale wygląda na to ze będę miał garaż na Żółtego i miejsce do dłubania.
O konserwacji blach i uszczelnieniu drzwi, wymianie klapy nie wspomnę. Ale wygląda na to ze będę miał garaż na Żółtego i miejsce do dłubania.
Life is short. Drive more.
-
- Jestem tu nowy/a
woodie pisze:Tez chętnie bym ruszył, ale Żółty nie pali. I wygląda na to, ze jeszcze pomnikiem będę przez 2-3 miesiące. Do zrobienia Skrzynia lub sprzęgło i reduktor, lina do wyciągarki, przeguby, świece żarowe, wykrycie zwarcia, bo coś mi aku wyładowuje...
A to ten "komandora"
- woodie
Jak na razie nie wiem co mi będzie potrzebne. Na pewno komplet uszczelek i simmeringow do reduktora (już zamówione). Drugie co to może sprzęgło, może skrzynia, może jedno i drugie. W silniku do sprawdzenia końcówki wtryskiwaczy. Świece żarowe już zakupione. Mam ambicję wskrzesić młodość żółtego, czyli wyprostować tam wszystko co się da. Konstrukcja '87, przejechał niemało więc należy się mu w końcu generalny remoncik. Złomem go nie nazwę. Stoi na Zakolu w niedalekim sąsiedztwie Toyki Walkiego
Life is short. Drive more.
Ja szukam patrola GR więc tylko mechanika może podejść. Szczerze ci powiem...skoncentruj się na swoim motto (ku pamięci chodzi o podpis) a nie na dłubaniu. Zapytaj kogoś kto się zna czy silnik, skrzynia i reduktor od GR podejdzie i poprostu wymień:)
Ale przenieśmy te dywagacje do innego działu, na PW albo GG ewentualnie zdzwonimy się jutro. Bo skasztanimy jakiś mega temat o Kobylance
Ale przenieśmy te dywagacje do innego działu, na PW albo GG ewentualnie zdzwonimy się jutro. Bo skasztanimy jakiś mega temat o Kobylance
- p@blo
- Sympatyk 4x4 Szczecin
- Kontaktowanie:
Walkie pisze:no lepiej postaw ja gdzie indziej bo ja po wypadku nie pojezdze jeszcze z pol roku
Własnie przeczytałem na haloszczecin o twoim "incydencie" , szybkiego powrotu do zdrowia i pełni sił życze
p.s. sam przechodze nawrót "choroby" motocyklowej
pozdro
Paweł
/było Y61 4.2 TD... aktualnie...hamerykańska myśl techniczna "XJ" 4.0 '98/
/było Y61 4.2 TD... aktualnie...hamerykańska myśl techniczna "XJ" 4.0 '98/
tu masz wszystko:
http://haloszczecin.com/forum/viewtopic ... sc&start=0
http://haloszczecin.com/forum/viewtopic ... sc&start=0
- miastek
- V-ce prezes 4x4 szczecin
widzialem ten wypadek
niestety musze wyjezdzac z tej drogi kilka razy dziennie a nie jest to proste w godzinach szczytu
niestety musze wyjezdzac z tej drogi kilka razy dziennie a nie jest to proste w godzinach szczytu
Miastek Off-road GARAGE
Serwis, części, akcesoria 4X4
ESCAPE wyciągarki, zawieszenia, namioty dachowe
iKAMPER local dealer
iODPERFORMANCE local dealer
NOWY ADRES!!! WARZYMICE 18B
502 599 717
SuperPatrolSuper TURBOintercooler
Serwis, części, akcesoria 4X4
ESCAPE wyciągarki, zawieszenia, namioty dachowe
iKAMPER local dealer
iODPERFORMANCE local dealer