ekspedycja...
ekspedycja...
Wokół pewnego jeziora prowadzi szlak konny i pieszy. Hmm prowadzi ale niestety nawet na piechtę tamtędy trudno przejść i to w asyście toporka, tak jest cały szlak zarosnięty. Okolica jest ciekawa bo to stare wyrobisko zalane wodą.
Może da się przekonać stadninę koni oraz PTTK o pomoc w uzyskaniu zgody na przetarcie szlaku samochodami. Wyposażeni w toporki i piły zrobić sobie małe "camel trophy", czyli praca w zespole. Brzeg jeziora o długości ok 2 km. Na końcu jeziora jest stanica wodna więc można się tam pointegrować. Impreza otwarta i nie komercyjna. Można przygotować też trasę turystyczno - Żubrową
liczba samochodów na "camel trophy" - max 10
Warunki - praca w grupie, samochód z windą, "NO Żubr" ...
Termin - wiosna
Może da się przekonać stadninę koni oraz PTTK o pomoc w uzyskaniu zgody na przetarcie szlaku samochodami. Wyposażeni w toporki i piły zrobić sobie małe "camel trophy", czyli praca w zespole. Brzeg jeziora o długości ok 2 km. Na końcu jeziora jest stanica wodna więc można się tam pointegrować. Impreza otwarta i nie komercyjna. Można przygotować też trasę turystyczno - Żubrową
liczba samochodów na "camel trophy" - max 10
Warunki - praca w grupie, samochód z windą, "NO Żubr" ...
Termin - wiosna
....
-
- Jestem tu nowy/a
Darek... pisze:hm... no to Rafał masz problem z nadmiarem chętnych bo do tego typu zabawy (w te rejony) 5 pojazdów to już o jednego za dużo
chciałem zrobić naturalną selekcje dlatego napisałem "samochód z wyciągarką" ale widzę że są kłopoty z czytaniem ze zrozumieniem
Coś tam się wymyśli a i tak wszystko zalezy od pozwoleń
....