Wigilia 2010 4x4 Szczecin
karwa ludzie u nas jak zwykle zmiana planu po namyśle i przeglądzie autek jest tak:
gszyp jedzie z grupą o 12 :15 a ja z dziewczynami moimi z domu o 15:00 dojedziemy do Stolca (mam nadzieje ) a potem gszyp po nas wyjedzie mam nadzieje .Mam pytanko ,o której wracają w okolice Ku Słońcu ci co nie zostają na noc lub kto poprowadzi na droge wylotową na Szczecin byle to nie była 4 nad ranem ,ogólnie chodzi o podprowadzenie w okolice na Szczecin około 24 h ze względu na psy które na noc nie zostaja same w domu ,może znajdzie sie jakiś trzeżwy kierowca pilot
gszyp jedzie z grupą o 12 :15 a ja z dziewczynami moimi z domu o 15:00 dojedziemy do Stolca (mam nadzieje ) a potem gszyp po nas wyjedzie mam nadzieje .Mam pytanko ,o której wracają w okolice Ku Słońcu ci co nie zostają na noc lub kto poprowadzi na droge wylotową na Szczecin byle to nie była 4 nad ranem ,ogólnie chodzi o podprowadzenie w okolice na Szczecin około 24 h ze względu na psy które na noc nie zostaja same w domu ,może znajdzie sie jakiś trzeżwy kierowca pilot
Agnieszka
-
- menager wklejonych
My wrócimy na pewno przed 24:00 - jedziemy z małym dzieckiem i będziemy tak długo jak mała wytrzyma w towarzystwie.
BTW: Ma ktoś pożyczyć sanki z 6" liftem? Nie wiem czy to ważne, ale miejscami poza Szczecinem jest ponad pół metra śniegu i ciagle pada. My tam w ogóle dojedziemy, czy jakiś superpatrolsuper, albo Kiśla machina ma obok wincha pług wirnikowy?
BTW: Ma ktoś pożyczyć sanki z 6" liftem? Nie wiem czy to ważne, ale miejscami poza Szczecinem jest ponad pół metra śniegu i ciagle pada. My tam w ogóle dojedziemy, czy jakiś superpatrolsuper, albo Kiśla machina ma obok wincha pług wirnikowy?
Never say die... up men and try !!!
Blazer S10 99"
Blazer S10 99"
prezes pisze:miastek pisze:Mam taką propozycję aby ktoś wyręczył Prezesa z przytargania garkuchni na bazę. Prośba skierowana jest głównie do osób które bawiły się przez cały rok na różnych wyjazdach organizowanych przez innych.
Potrzebna jest również osoba która przypilnuje kuchni na bazie, niestety nie będzie mogła pojechać na trasę.
Liczę na Was panowie.
Spoko Miastek
Wtyczka dzięki Michałowi już jest nowa.
Tak więc w sobotę około 9.30 będę po kuchnię u "doktora T"
Zara, to Ty prezes bedziesz specjalnie się cofał ,nie ma nikogutko z goleniowa czy okolic ?
Mam trochę roboty rano ,a o 10,30 umówiony jestem u fryzjera w Szczecinie (co by zadac szyku na wigili ),ale jeśli trza to i ja pociągnę...
P.S. zeby nie było że się podlizuję ,ale Prezes jest taki fajny !!!
cookie pisze:Silvana pisze:cookie pisze:Yerzu pisze:Silvana pisze:A, Dziki + cookie zostaja na noc:)
razem??? :D:D:D ?
A jak Samemu się boję
no no.
Taki duży a się boi. ciuś ciuś;]
bo poduszka z kobiecych piersi mnie uspokaja
spoko, brat kumpeli ma taka poduszke, moge pozyczyc dla Ciebie jak bardzo chcesz http://www.alegro.wabi.pl/foto_aukcje/p ... piersi.jpg
flomaker pisze:My wrócimy na pewno przed 24:00 - jedziemy z małym dzieckiem i będziemy tak długo jak mała wytrzyma w towarzystwie.
Okey ,wracamy z wami
Agnieszka