offroadowa wigilia 2008
impreza naprawde udana. wielkie dzieki dla organizatorow i reszty uczestnikow za mile spedzony czas.
co do wklejek ja zaliczylem 2, z czego jedna prawie bokiem, wiec wielkie dzieki za wyciaganie zielonego autobusu.
W koncu moze uda sie przekonac zonke do liftu budy i 35tek
i pare fotek z naszej strony
najbardziej zadowolony uczestnik
co do wklejek ja zaliczylem 2, z czego jedna prawie bokiem, wiec wielkie dzieki za wyciaganie zielonego autobusu.
W koncu moze uda sie przekonac zonke do liftu budy i 35tek
i pare fotek z naszej strony
najbardziej zadowolony uczestnik
- miastek
- V-ce prezes 4x4 szczecin
Impreza bardzo udana
Dawać zdjecia miastek1@o2.pl najlepiej w rozmiarze 800X600
Dawać zdjecia miastek1@o2.pl najlepiej w rozmiarze 800X600
Miastek Off-road GARAGE
Serwis, części, akcesoria 4X4
ESCAPE wyciągarki, zawieszenia, namioty dachowe
iKAMPER local dealer
iODPERFORMANCE local dealer
NOWY ADRES!!! WARZYMICE 18B
502 599 717
SuperPatrolSuper TURBOintercooler
Serwis, części, akcesoria 4X4
ESCAPE wyciągarki, zawieszenia, namioty dachowe
iKAMPER local dealer
iODPERFORMANCE local dealer
NOWY ADRES!!! WARZYMICE 18B
502 599 717
SuperPatrolSuper TURBOintercooler
właśnie!!! jak by ktoś miał zdjęcia to bym prosił o przesłanie dziku1987@gmail.com bo nam akurat zaraz po starcie padł aparat!!! z góry dziękuje
Impreza super! Wielkie dzięki za świetne spędzenie czasu - pomoc dzieciakiom też
SPECIAL 'SENKS' FOR:
DAREK,Jasiu, Kisiel, Miastek .. i wszystkim, których nie wymieniłem - za odessanie padlinki z glinki
http://img201.imageshack.us/my.php?imag ... 08atp1.jpg
Qśma & Fruzia - za urozmaicenie trasy
P.S.
ok 80 fotek i kika filmików u mnie, tu pisać-zgram w nowym roku:
exploracja@o2.pl
SPECIAL 'SENKS' FOR:
DAREK,Jasiu, Kisiel, Miastek .. i wszystkim, których nie wymieniłem - za odessanie padlinki z glinki
http://img201.imageshack.us/my.php?imag ... 08atp1.jpg
Qśma & Fruzia - za urozmaicenie trasy
P.S.
ok 80 fotek i kika filmików u mnie, tu pisać-zgram w nowym roku:
exploracja@o2.pl
Ryję, więc jestem.
To tak na podsumowanie extra imprezy.
Zebrana kasiorkę czyli 470zł i 5 EURO oraz kartkę świąteczną zostało przekazane do Ośrodka Szkolno - Wychowawczego filia w Chwarstnicy.
Podczas świąt przebywa w tym domu 13 dzieci, na codzień 6-8 dzieci zajmuje się nimi na zmianę 4 opiekunów. Domek bardzo miły, ładny i bardzo rodzinny mimo że jak się okazało nie jest rodzinnym domem dziecka. Nigdy bym nie powiedział że to jest dom dziecka.
Opiekunka była bardzo, bardzo zaskoczona z niespodzianki zaprosiła nas do środka gdzie porozmawialiśmy przy kawie na tematy domu dziecka.
Opiekunka Pani Małgorzata (chyba że pomyliłem jak co to Darek mnie poprawi) przekazała życzenia świąteczne dla wszystkich uczestników offroadowej wigili oraz klubu, ze słowami "Bóg zapłać" pożegnała nas mocno ściskając.
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA CHOJNOŚĆ
Zebrana kasiorkę czyli 470zł i 5 EURO oraz kartkę świąteczną zostało przekazane do Ośrodka Szkolno - Wychowawczego filia w Chwarstnicy.
Podczas świąt przebywa w tym domu 13 dzieci, na codzień 6-8 dzieci zajmuje się nimi na zmianę 4 opiekunów. Domek bardzo miły, ładny i bardzo rodzinny mimo że jak się okazało nie jest rodzinnym domem dziecka. Nigdy bym nie powiedział że to jest dom dziecka.
Opiekunka była bardzo, bardzo zaskoczona z niespodzianki zaprosiła nas do środka gdzie porozmawialiśmy przy kawie na tematy domu dziecka.
Opiekunka Pani Małgorzata (chyba że pomyliłem jak co to Darek mnie poprawi) przekazała życzenia świąteczne dla wszystkich uczestników offroadowej wigili oraz klubu, ze słowami "Bóg zapłać" pożegnała nas mocno ściskając.
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA CHOJNOŚĆ
Ostatnio zmieniony czw 25 gru, 2008 przez Benes, łącznie zmieniany 1 raz.
....