taka miejscówa, był tu kto?
- prezes
- Prezes 4x4 Szczecin
- Kontaktowanie:
Re: taka miejscówa, był tu kto?
Siedząc na kanapie Ci na to pytanie nie odpowiem.
Trzeba pojechać i sprawdzić naoczmie, no chyba że masz wgląd w mapy "miejskie" na ktorych jest naniesione czy to droga gminna czy LP lub Lasy miejskie.
Trzeba pojechać i sprawdzić naoczmie, no chyba że masz wgląd w mapy "miejskie" na ktorych jest naniesione czy to droga gminna czy LP lub Lasy miejskie.
prezes, po prostu prezes
prezes pisze:A to nie jest droga gminna ?
Zdaje się,ze kiedyś miała taki status.
Mam na myśli przedlużenie Podburzańskiej so Leśna.
@LSD będzie pewnie wiedział.
Ja jeszcze w ubiegłym roku jeździłem nią regularnie. Przy Podbórzańskiej miałem budowę. Nikt nigdy nie przyczepił się do mnie.
- prezes
- Prezes 4x4 Szczecin
- Kontaktowanie:
No coś tak mi się wydawało,że ona jes udostępniona.
prezes, po prostu prezes
- prezes
- Prezes 4x4 Szczecin
- Kontaktowanie:
Szlaban jest nie potrzebny, wystarczy 29 artykuł ustawy o lasach.
prezes, po prostu prezes
prezes pisze:Szlaban jest nie potrzebny, wystarczy 29 artykuł ustawy o lasach.
Taka sytuacja
HDJ80
-
- 4X4 Szczecin
prezes pisze:No coś tak mi się wydawało,że ona jes udostępniona.
Według mapy leśnej ta droga nie należy do LP.
Stan na 2019
Butchesky pisze:53°29'22.0"N 14°33'30.4"E
Gręziniec okolice Wysokiego Stawu
Jest to obszar prawem chroniony.
Cenny przyrodniczo. Coś na styl użytków ekologicznych.
Nie polecam jazdy.
Dzięki,
Na mapie wyglądał ciekawie,
Ale nie ma się co pchać
Na mapie wyglądał ciekawie,
Ale nie ma się co pchać
Y61 ląg
yksehctuB
yksehctuB
drogą podburzańska - leśno jeżdżę tą drogą nie ma żadnego zakazu oprócz ograniczenia prędkości do 40 na odcinku asfaltowym. Po bokach wszystkie drogi zaszlabanowane. Miała miano drogi gminnej choć wszystko się może zmienić.
Sam się zastanawiałem żeby "złożyć doniesienie" na Lasy Państwowe za zniszczenia mienia w postaci tej drogi. Mają swoje drogi leśne a tylko tą wykonują zwózkę drewna. Swoje drogi naprawiają a tej nie tykają. Kiedyś można było przejechać tamtędy osobówką a teraz po deszczach to można wtopić i 4x4.
Nie wiem czy wiecie ale tzw doga na Żelisławiec przecinająca puszczę bukową nie jest już drogą lokalną i jest na niej zakaz wjazdu
Sam się zastanawiałem żeby "złożyć doniesienie" na Lasy Państwowe za zniszczenia mienia w postaci tej drogi. Mają swoje drogi leśne a tylko tą wykonują zwózkę drewna. Swoje drogi naprawiają a tej nie tykają. Kiedyś można było przejechać tamtędy osobówką a teraz po deszczach to można wtopić i 4x4.
Nie wiem czy wiecie ale tzw doga na Żelisławiec przecinająca puszczę bukową nie jest już drogą lokalną i jest na niej zakaz wjazdu
....
- prezes
- Prezes 4x4 Szczecin
- Kontaktowanie:
Tak. Ostatnio (dwa tyg temu) widziałem naocznie zakazy wjazdu.
prezes, po prostu prezes
Moje rewiry, po ciemku się tam odnajdę. Sporo dróg "legalnych" było jeszcze rok temu, teraz co lepsze zaorane i budują przedłużenie obwodnicy Szczecina. Polecam odwiedzać póki nie zaorają do końca. W pobliżu ruiny dworku poniemieckiego. W sumie to do tej pory jeżdżę tam testować jak coś przy Paździeżu zrobię, a i na fajkę czy zjeść Chińczyka na dachu sobie tam jeżdżę.
prezes pisze:Tak. Ostatnio (dwa tyg temu) widziałem naocznie zakazy wjazdu.
Tydzień temu wracałem tamtędy od Mikołaja. Poza miłej Pani która zawisła osobówką na brzuszku nie widziałem żadnych problemów. Pani wypchnięta siłą mięśni
Moje rewiry, po ciemku się tam odnajdę. Sporo dróg "legalnych" było jeszcze rok temu, teraz co lepsze zaorane i budują przedłużenie obwodnicy Szczecina. Polecam odwiedzać póki nie zaorają do końca. W pobliżu ruiny dworku poniemieckiego. W sumie to do tej pory jeżdżę tam testować jak coś przy Paździeżu zrobię, a i na fajkę czy zjeść Chińczyka na dachu sobie tam jeżdżę.
Tydzień temu wracałem tamtędy od Mikołaja. Poza miłej Pani która zawisła osobówką na brzuszku nie widziałem żadnych problemów. Pani wypchnięta siłą mięśni
Według geoportalu można się zdziwić bo kawałek drogi bliżej Leśna jest drogą leśną, nie gminną
Z tym doniesieniem to trochę wsadzanie kija w mrowisko
prezes pisze:Tak. Ostatnio (dwa tyg temu) widziałem naocznie zakazy wjazdu.
Benes pisze:drogą podburzańska - leśno jeżdżę tą drogą nie ma żadnego zakazu oprócz ograniczenia prędkości do 40 na odcinku asfaltowym. Po bokach wszystkie drogi zaszlabanowane. Miała miano drogi gminnej choć wszystko się może zmienić.
Według geoportalu można się zdziwić bo kawałek drogi bliżej Leśna jest drogą leśną, nie gminną
Z tym doniesieniem to trochę wsadzanie kija w mrowisko
- prezes
- Prezes 4x4 Szczecin
- Kontaktowanie:
Kviatu pisze:prezes pisze:Tak. Ostatnio (dwa tyg temu) widziałem naocznie zakazy wjazdu.
Mowa była o "drodze na Żelisławiec" w puszczy Bukowej
prezes, po prostu prezes
prezes pisze:Kviatu pisze:prezes pisze:Tak. Ostatnio (dwa tyg temu) widziałem naocznie zakazy wjazdu.
Mowa była o "drodze na Żelisławiec" w puszczy Bukowej
Aaaaa. Puszczy nigdy całej nie zwiedziłem.... Na Żelisławiec to ta na Binowo ? Może by się wybrać w ramach sprawdzenia?
- prezes
- Prezes 4x4 Szczecin
- Kontaktowanie:
Przedlùzenie ulicy Chłopskiej ,na końcu w prawo po bruku w kierunku Binowa.
Droga Dilinna.
Droga Dilinna.
prezes, po prostu prezes