Kolejny kretyn Nam się trafił...
Kolejny kretyn Nam się trafił...
Chyba nie ma co komentować. Totalny brak wyobraźni i tyle !
http://www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/articl ... /150109885
http://www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/articl ... /150109885
Marzy mi sie trafić takiego cwela rozwieszającego te druty na gorącym uczynku. Szczena na coś twardego i but w czache! By sie tym kurw.om odechciało usiłowań zabójstw. Mam nadzieje że karma wróci i ludzie robiący coś takiego bedą mieli druty zaciśnięte na jądrach. Tfu!
Patrol Y60 LONG
Jeep Grand WJ V8
Jeep Grand WJ V8
- Ronin
- Młodszy grabarz
- Kontaktowanie:
linki to zmora, kiedyś wpadł na taką kolega jadący przede mną na quadzie. Nie w lesie, na drodze gminnej szutrowej. Refleks uratował mu d..pę i nie tylko . Masakra jakaś.
Inna sprawa, że jako mieszkaniec "Panoramy" wiem, że crossowcy sami się proszą o nienawiść (chociaż linka powinna być karana za usiłowanie zabójstwa). Ile razy mijam - żaden się nie zatrzymał, żaden nie zwolnił, a jeżdżą faktycznie gdzie popadnie. Szkoda, bo i oni i quadowcy i my żyjemy w "jednym worku"
Kacper - widziałeś to?
http://motormania.com.pl/sport/offroad/ ... -zwiazany/
Inna sprawa, że jako mieszkaniec "Panoramy" wiem, że crossowcy sami się proszą o nienawiść (chociaż linka powinna być karana za usiłowanie zabójstwa). Ile razy mijam - żaden się nie zatrzymał, żaden nie zwolnił, a jeżdżą faktycznie gdzie popadnie. Szkoda, bo i oni i quadowcy i my żyjemy w "jednym worku"
Kacper - widziałeś to?
http://motormania.com.pl/sport/offroad/ ... -zwiazany/
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
- Tanto
- 4X4 Szczecin
- Kontaktowanie:
Ronin pisze:Inna sprawa, że jako mieszkaniec "Panoramy" wiem, że crossowcy sami się proszą o nienawiść (chociaż linka powinna być karana za usiłowanie zabójstwa). Ile razy mijam - żaden się nie zatrzymał, żaden nie zwolnił, a jeżdżą faktycznie gdzie popadnie.
Nie ma co się czepiać chłopaków - przecież mamy demokrację, wszystko wolno, poza tym nie ma gdzie jeździć, a nie po to kupili sobie zabawki żeby stały w garażu i kurzem obrastały
Niestety palma odbija oszołomom po jednej jak i po drugiej stronie, na szczęście tych rozwieszających linki jest mniej, ale nie wiadomo jak debilizm zmotoryzowanych wpłynie na przyrost naturalny linkowców.
Suzuki SJ510 LWB '85 "Kozunia"
- Ronin
- Młodszy grabarz
- Kontaktowanie:
Tanto, ja sam schodzę chłopakom z drogi (i to często drogi dla pieszych!), a niech mają, niech śmigaję. Mi to nie przeszkadza . Ale inni nie są tacy wyrozumiali i sam wiesz jak jeden głupek potrafi napsuć krwi całemu światkowi off-roadowemu.
Teraz na przykład "ktoś" zwalił drzewo przed wiaduktem, żeby nie dało się przejechać. Jakby to mogło zatrzymać kogokolwiek poza kobitą z wózkiem
Teraz na przykład "ktoś" zwalił drzewo przed wiaduktem, żeby nie dało się przejechać. Jakby to mogło zatrzymać kogokolwiek poza kobitą z wózkiem
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
Re: Kolejny kretyn Nam się trafił...
Sobota rano i Panowie pojechali na puszczę szaleć a tu jakiś się już trafił i bach na facebooku już jest:
"Crossowcy rozjeżdżają Puszczę. Jeśli ktoś rozpoznaje osoby na zdjęciu, to prosimy o kontakt - gwarantujemy anoniowość! Prosimy o udostępnianie. " na profilu fanów puszczy bukowej.
"Crossowcy rozjeżdżają Puszczę. Jeśli ktoś rozpoznaje osoby na zdjęciu, to prosimy o kontakt - gwarantujemy anoniowość! Prosimy o udostępnianie. " na profilu fanów puszczy bukowej.
Nissan Patrol GQ
- prezes
- Prezes 4x4 Szczecin
- Kontaktowanie:
Ale to chyba jakaś ściema lub prowokacja. Zauwazcie że ta linka jest zaczepiona na cienkim drzewku, gdzie obok stoi dużo "lepsze" do tego typu dziad.stwa drzewko.
prezes, po prostu prezes
-
- 4X4 Szczecin
Pioter , gdzie Ty u diabła linkę widzisz ? , pieronie Jeden.
bo jak odgrzewacie starego kotleta to Piotr, jak przystało na faceta za kotletem poleciał
Ja zresztą też
a potem przeczytałem datę założenia tematu
Ja zresztą też
a potem przeczytałem datę założenia tematu
Jutro będzie dzisiaj. Tyle, że dopiero jutro.
Nie ma co zakładać nowego tematu. Przypadkiem natrafiłem na temat na FB u faceta (Ukraińca) który trochę jak Zbróg od lat żyje z wypraw na ukrainę, pod jedną z fotorelacji z jakiegoś wyjazdu off road na ukrainę na kilka samochód zapodał:
Vitalii Chugriy: Moi drodzy Przyjaciele, chciałem wam uprzejmie przypomnieć.
Wszystko jest narazie pięknie na naszej Ukrainie. Te widoki, poloniny, wycieczki offroadowy I zabawy.Tylko szkoda że samі robicie dlia siebe I innych ekip problemy.Pawel WolejzaJa Vitalij Sam tego nie robi I wszystkim zapowiada. Dość tych drog, polonin I blota. NO NIEWJEZDZAMY DO PARKOW NARODOWYCH!Wem, ze na Ukrainie mozna wszystko kupic. I liesniczego I straz graniczy. Takie uz zycie. No nastroje młodzieży nie kupicie. Uz patrzeć na życie inaczej. Niewem co robiliscie na tym wyjazdie na Pip-Iwanie. Ale podniósłi niezadowolenie w miejscowych I młodzieży. Ktory zyjom I kochajom te Karpaty.Podkreśla:Pip-Iwan to jes PARK NARODOWY.Ale najgorsze ze na biwaku, samochodami rozoralis cie jeziorko Mariczejka nieznacznie niższa Pip-Iwana który jest również w PARKU NARODOWYM.Działania te spowodowałi gniew społeczeństwo I miejscowych i opiekuńczy ukraiński.Dyskusja masa, na wszystkich stronach. Chto rozumie po Ukrainski, albo ma chec google tłumacz.To prosze: https://www.facebook.com/permalink.php ...Nie widzę żadnych przeszkód między polakami I ukraincami. ALE, ALE, ALE.
Ale potem SO???Dlaczego masz jechac po tych pięknych Ukrainskich gorach I mac strach, ze ktoś okno pobye lyb na biwaku podpali samochod. I zbliża się do tego. Jeśli chodzi o dalszej uszkodzenia polskimi offroadowcami krajy.Nie jet to zart.Za działania jednej ekipy, ludzie mówią o wszystkich Polacy.Uwielbiam ja te Karpaty, ziemia, kraj. Off-road/ Wszystkich przyjaciele z polski z ktorymi sie spotykamy tyt.No nie robcie głupoty chto jedzie do odpoczynku w Karpatach.Wszystkim powodzenia I do spotkania w terenie.
Trochę racji chłop ma, jedzie chołota i nie patrzy na nic, zero świętości, mimo, że chołota ukraińska to jedno to park narodowy to park!
Vitalii Chugriy: Moi drodzy Przyjaciele, chciałem wam uprzejmie przypomnieć.
Wszystko jest narazie pięknie na naszej Ukrainie. Te widoki, poloniny, wycieczki offroadowy I zabawy.Tylko szkoda że samі robicie dlia siebe I innych ekip problemy.Pawel WolejzaJa Vitalij Sam tego nie robi I wszystkim zapowiada. Dość tych drog, polonin I blota. NO NIEWJEZDZAMY DO PARKOW NARODOWYCH!Wem, ze na Ukrainie mozna wszystko kupic. I liesniczego I straz graniczy. Takie uz zycie. No nastroje młodzieży nie kupicie. Uz patrzeć na życie inaczej. Niewem co robiliscie na tym wyjazdie na Pip-Iwanie. Ale podniósłi niezadowolenie w miejscowych I młodzieży. Ktory zyjom I kochajom te Karpaty.Podkreśla:Pip-Iwan to jes PARK NARODOWY.Ale najgorsze ze na biwaku, samochodami rozoralis cie jeziorko Mariczejka nieznacznie niższa Pip-Iwana który jest również w PARKU NARODOWYM.Działania te spowodowałi gniew społeczeństwo I miejscowych i opiekuńczy ukraiński.Dyskusja masa, na wszystkich stronach. Chto rozumie po Ukrainski, albo ma chec google tłumacz.To prosze: https://www.facebook.com/permalink.php ...Nie widzę żadnych przeszkód między polakami I ukraincami. ALE, ALE, ALE.
Ale potem SO???Dlaczego masz jechac po tych pięknych Ukrainskich gorach I mac strach, ze ktoś okno pobye lyb na biwaku podpali samochod. I zbliża się do tego. Jeśli chodzi o dalszej uszkodzenia polskimi offroadowcami krajy.Nie jet to zart.Za działania jednej ekipy, ludzie mówią o wszystkich Polacy.Uwielbiam ja te Karpaty, ziemia, kraj. Off-road/ Wszystkich przyjaciele z polski z ktorymi sie spotykamy tyt.No nie robcie głupoty chto jedzie do odpoczynku w Karpatach.Wszystkim powodzenia I do spotkania w terenie.
Trochę racji chłop ma, jedzie chołota i nie patrzy na nic, zero świętości, mimo, że chołota ukraińska to jedno to park narodowy to park!
Nissan Patrol GQ
-
- 4X4 Szczecin
Bardzo dobrze człowiek prawi .
Przyjechałeś jako gość , to i zachowuj się jak gość .
Przyjechałeś jako gość , to i zachowuj się jak gość .
link nie dziala
Dokładnie... Przyjechałeś, skorzystałeś to zostaw to miejsce w takim ładzie, w jakim je zastałeś Hehe nawet nie czuję, że rymuję Ale taka jest prawda i tak powinno być. Wszystko jest dla ludzi, tylko trochę szacunku i kultury się należy!
Fakt.. Już się poprawiłem
Wróć do „Bezpieczeństwo i jazda w terenie”