[S] Miód
- Tanto
- 4X4 Szczecin
- Kontaktowanie:
[S] Miód
Odrobinę nie w tematyce forum, ale kilku 'stałych klientów' w tamtym roku obudziło się późną jesienią jak już nic nie było, to teraz oficjalnie przypominam że zbieram zamówienia.
Suzuki SJ510 LWB '85 "Kozunia"
- Tanto
- 4X4 Szczecin
- Kontaktowanie:
Andrzej, podział oferty jest prosty - miód wiosenny, letni i jesienny Rozróżniane po tym że wiosenny jest prawie biały, letni żółto-pomarańczowy, a jesienny jest ciemny.
Pasieka stoi w jednym miejscu i pszczoły zbierają urobek ze wszystkiego co kwitnie w okolicy, dlatego też nie ściemniam że w jednym słoiku jest rzepakowy, a w drugim spadziowy. Owszem, takie 'gatunkowe' składniki w mniejszym lub większym stopniu się w nich znajdują w zależności od okresu wegetacji roślin, ale wg mnie są to miody wielokwiatowe. Czyste (teoretycznie) miody gatunkowe można uzyskać przewożąc pasiekę w miejsca w których w dużej ilości rosną dane rośliny.
Abo ostatnio brał cały przedział 'gatunkowy' i może pokusi się o obiektywną ocenę różnic.
Pasieka stoi w jednym miejscu i pszczoły zbierają urobek ze wszystkiego co kwitnie w okolicy, dlatego też nie ściemniam że w jednym słoiku jest rzepakowy, a w drugim spadziowy. Owszem, takie 'gatunkowe' składniki w mniejszym lub większym stopniu się w nich znajdują w zależności od okresu wegetacji roślin, ale wg mnie są to miody wielokwiatowe. Czyste (teoretycznie) miody gatunkowe można uzyskać przewożąc pasiekę w miejsca w których w dużej ilości rosną dane rośliny.
Abo ostatnio brał cały przedział 'gatunkowy' i może pokusi się o obiektywną ocenę różnic.
to ja kce goroncy miut
Nissan Pathfinder R51 "Pafik"
WARSZTAT 4X4 SZCZECIN UL.DĄBSKA 28 TEL 602277313
https://www.facebook.com/AUTOMOBILE-KAN ... 281961075/
WARSZTAT 4X4 SZCZECIN UL.DĄBSKA 28 TEL 602277313
https://www.facebook.com/AUTOMOBILE-KAN ... 281961075/
- Tanto
- 4X4 Szczecin
- Kontaktowanie:
Dobra panowie, trzeba tu trochę socjalizmu zaprowadzić, bo niby coś wiem, ale i tak niewiele
Konkretnie to tylko Przemek napisał co mam przygotować, a reszta to nie wiadomo ile i niektórzy nawet nie wiedzą za ile Prześlijcie info np. na PW ile i jakiego potrzebujecie, muszę zrobić jakąś listę żeby dopilnować aby wszyscy byli zadowoleni.
W kwestii ceny - 15 zł za słoik 0,5 l tj. około 0,6 kg miodu.
W cenę wliczony słoik i nakrętka
Konkretnie to tylko Przemek napisał co mam przygotować, a reszta to nie wiadomo ile i niektórzy nawet nie wiedzą za ile Prześlijcie info np. na PW ile i jakiego potrzebujecie, muszę zrobić jakąś listę żeby dopilnować aby wszyscy byli zadowoleni.
W kwestii ceny - 15 zł za słoik 0,5 l tj. około 0,6 kg miodu.
W cenę wliczony słoik i nakrętka