tylko prosze bez kasztanow i opowiesci dziwnej tresci .Chodzi mi oto jaki sprzet i jakie mapy w naszej okolicy sie dobrze sprawuja. Z gory dzieki i szanownego krawca prosze o niedotykanie nozyczek POWTAZAM pytam serio GPS a jazda w terenie
GPS a jazda w terenie
SZANOWNE GRONO TERENOWCOW ma pytanie z czego uzywacie oczywiscie w lesie nie na czarnym
tylko prosze bez kasztanow i opowiesci dziwnej tresci .Chodzi mi oto jaki sprzet i jakie mapy w naszej okolicy sie dobrze sprawuja. Z gory dzieki i szanownego krawca prosze o niedotykanie nozyczek POWTAZAM pytam serio

tylko prosze bez kasztanow i opowiesci dziwnej tresci .Chodzi mi oto jaki sprzet i jakie mapy w naszej okolicy sie dobrze sprawuja. Z gory dzieki i szanownego krawca prosze o niedotykanie nozyczek POWTAZAM pytam serio - miastek
- V-ce prezes 4x4 szczecin
W terenie uzywamy OziExplorera CE z mapami "od benesa
" w skali 1:50000 ja i kilku kolegow mamy Mio P560 (taki palmtop z modulem GPS) ale inne tez dadza rade.
" w skali 1:50000 ja i kilku kolegow mamy Mio P560 (taki palmtop z modulem GPS) ale inne tez dadza rade.Miastek Off-road GARAGE
Serwis, części, akcesoria 4X4
ESCAPE wyciągarki, zawieszenia, namioty dachowe
iKAMPER local dealer
iODPERFORMANCE local dealer
NOWY ADRES!!! WARZYMICE 18B
502 599 717
SuperPatrolSuper TURBOintercooler
iKAMPER local dealer
502 599 717
testowałem już różne nawigacje ale uważam że zestaw Ozi Explorer + mapy 50 000, nawet z lat 80-90 są wystarczające. Może nie ma wszystkich nowych dróg utwardzonych ale w lesie się nic nie zmieniło.
Ostatnio zmieniony czw 08 maja, 2008 przez Benes, łącznie zmieniany 1 raz.
"Masz niskie ciśnienie... ja Ci je podniosę"
BENCAMP
BENCAMP
- miastek
- V-ce prezes 4x4 szczecin
Ja uzywam go jako palmtopa i bez problemow odbieram i wysylam poczte internet mam tam gdzie tylko jest jakies wifi.
Ogólnie bez problemów.
Ogólnie bez problemów.
Miastek Off-road GARAGE
iKAMPER local dealer
502 599 717