może ktoś pomoże
-
- Starszy podawacz kinetyka
może ktoś pomoże
nie wiem co się dzieje z moim parchem 2,8 ostatnio ma dziwne objawy przy normalnej jezdzie potrafi nagle przestać palić na jeden cylinder no i słaby jak zdechły koń:shock: po czym za chwile jedzie normalnie podejrzewałem filtr paliwa wczoraj zmieniłem a dziś znowu się zdarzyło to samo i jeszcze jedno jak odkręcę korek wlewu paliwa to ssyyyk ze zbiornika jakby odpowietrzenie jakieś było zapchane
- miastek
- V-ce prezes 4x4 szczecin
Odkręć korek od paliwa i pojeździj bez, jak nie będzie wariował to odpowietrzenie a jak dalej będzie to może się zapowietrzać. A to już nie koniecznie musi być proste
Miastek Off-road GARAGE
Serwis, części, akcesoria 4X4
ESCAPE wyciągarki, zawieszenia, namioty dachowe
iKAMPER local dealer
iODPERFORMANCE local dealer
NOWY ADRES!!! WARZYMICE 18B
502 599 717
SuperPatrolSuper TURBOintercooler
Serwis, części, akcesoria 4X4
ESCAPE wyciągarki, zawieszenia, namioty dachowe
iKAMPER local dealer
iODPERFORMANCE local dealer
NOWY ADRES!!! WARZYMICE 18B
502 599 717
SuperPatrolSuper TURBOintercooler
to sprawdź u pompiarza wszystkie, rozbieranie listwy, nowe podkladki nie warte sa zachodu jak okarze sie ze ktorys z pozostalych podcieka lub cieknie
najtaniej gdzie znalazłem za sprawdzenie i regulacje to agroma w Stargardzie coś kolo 130PLN za komplet
jak będziesz chciał WuZeTemy to odezwij się na priva dam Ci namiar bo 1,5roku temu szukałem dla siebie rozrzut cenowy był pomiędzy 30-120 za sztunie
przewody daj nowe od baku do pompy
najtaniej gdzie znalazłem za sprawdzenie i regulacje to agroma w Stargardzie coś kolo 130PLN za komplet
jak będziesz chciał WuZeTemy to odezwij się na priva dam Ci namiar bo 1,5roku temu szukałem dla siebie rozrzut cenowy był pomiędzy 30-120 za sztunie
przewody daj nowe od baku do pompy
Wróć do „Instytut Zmotologii Terenowej”