TOMBAK-77 pisze:Witam wszystkich ponownie.Poszukuję opinii na temat zawieszenia IRONMAN-a.W moim środowisku większość kolegów stosuje Dobinsona (sam mam w krótkim Y60) więc nie za bardzo mam kogo podpytać.Może ktoś z Was lub Wasi znajomi używają, lub używali? Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkie koleżanki i kolegów z SAT
miastek pisze:Wiesz co sam nie miałem ani irona ani dobinsona piszę tylko to co wiem na podstawie obserwacji i opinii innych. O ironie sporo kiedyś było na chermolowym forum i sporo osób narzekało. Mikołaj ma i sobie chwali, więc może być tak że każdy chwali swoje.
Dziku pisze:i co zaryzykujesz???
bo ja szukam do Toyoty zawieszenia dało by radę się dowiedzieć wstępnie jaki to byłby koszt?? +2'' i do 100kg byłbym wdzieczny:p bo narazie zbieram ceny i żadna mi nie odpowiada:P
TOMBAK-77 pisze:Lovellasek założony. trochę za wysoko jak dla mnie. Mam nadzieje, że troche przyklapnie.Bardzo to solidnie wykonane.Wydaje sie troche twardy ale przecież jest nowy.Na bucie po nierównościach wybiera bardzo ładnie.Zachowuje sie bardzo podobnie jak Dobinsons, kiedy załozyłem do Y60-tki.Czas pokaże jak będzie dalejJakby kto chciał pomacać lub sie przejechać zapraszam.[/img]
Wróć do „Instytut Zmotologii Terenowej”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 26 gości