OPONY DO terenu
OPONY DO terenu
Witam szukam jakiś fajnych niekoczniecznie drogich opon do terenu - czy koledzy znają jakiegoś dobrego wulkanizatora z "dobrym zapleczem" ze Szczecina ?
Re: OPONY DO terenu
optyk pisze:Witam szukam jakiś fajnych niekoczniecznie drogich opon do terenu - czy koledzy znają jakiegoś dobrego wulkanizatora z "dobrym zapleczem" ze Szczecina ?
Sprecyzuj bardziej o jakie opony chodzi i do jakiego auta? Czy nowe czy używane?
-
- Sympatyk 4x4 Szczecin
- miastek
- V-ce prezes 4x4 szczecin
W taj chwili najlepszym wyjściem są coopery discaverer STT cena i jakość bardzo pozytywne, takie jest moje zdanie.
Miastek Off-road GARAGE
Serwis, części, akcesoria 4X4
ESCAPE wyciągarki, zawieszenia, namioty dachowe
iKAMPER local dealer
iODPERFORMANCE local dealer
NOWY ADRES!!! WARZYMICE 18B
502 599 717
SuperPatrolSuper TURBOintercooler
Serwis, części, akcesoria 4X4
ESCAPE wyciągarki, zawieszenia, namioty dachowe
iKAMPER local dealer
iODPERFORMANCE local dealer
NOWY ADRES!!! WARZYMICE 18B
502 599 717
SuperPatrolSuper TURBOintercooler
tu odrobinę większe i trochę tańsze.
http://www.oponymax.pl/wynik.php?produc ... ukaj&ipQ=5
http://www.oponymax.pl/wynik.php?produc ... ukaj&ipQ=5
autobusy i tramwaje.... GR Long
Coopery ... dziekuje bo przy okazji chyba dokonałem wyboru. Mam jednak pytanie - czy oponkę tego coopera o rozmiarze 33x12,5x15 założe na felgę aluminiową na której obecnie mam opone 31x10,5x15 - zupełnie nie orientuje się czy jest jakiś dodatkowy wyróżnik szerokości felgi dla róznych szerokości opony.
GR '96
-
- menager wklejonych
Jak nie ma na feldze, to podjedź do wulkanizatora, to Ci zmierzy w 5sekund. ja ostatnio usilnie się spuszczałem, by znaleźć rozmiar swoich felg, przeczytałem internet w obie strony i nic. Przy okazji wymiany (ul. Modra) spytałem jakie to felgi, mierzyli na oko od 7"-8,5", wzięli cyrkiel i zmierzyli 7,5" i po sprawie. Później tylko kalkulator z kilometr.com.... ,ale to już pewnie wiesz.
Never say die... up men and try !!!
Blazer S10 99"
Blazer S10 99"
reszte juz wiem... tylko jedna niewiadoma w równaniu zostaje jakie mam teraz ET na stalówkach 16" jakie są założone, a jakie ET robi ten alus w piwnicy - zimno jest to na parking sie nie wybieram czołgać po ziemi żeby to wyczytać z felgi, a coś czuje że pospieszyłem się z zakupem cooperków bo nie będzie na co ich założyć
GR '96
Wróć do „Instytut Zmotologii Terenowej”