Jasiu pisze:qsma pisze:moja przetwornica 1000watowa spokojnie ciagneła flexa 800watowego i wiertarke 600 watowa.
To ma swoją nazwę:
Perpetum Mobile
no przeca nie naraz głąbalu.....

Darek... pisze:za podobną cenę dostępne są 500 z chwilową 1000W ... w zasadzie potrzebne mi to do ładowania laptoka ale zapas w razie draki by się przydał![]()
Ciekawe tylko czy przy podłączeniu np. 100W obydwie łykną tyle samo prądu z aku
miastek pisze:Darek... pisze:za podobną cenę dostępne są 500 z chwilową 1000W ... w zasadzie potrzebne mi to do ładowania laptoka ale zapas w razie draki by się przydał![]()
a nie lepiej do laptoka kupic ladowarke samochodowa pod gniazdo zapalniczki, ja taka kupilem za 50 pln i smiga bez problemow
Darek... pisze:Pierwsze testy .
Pożyczyłem przetwornicę Profitexx 600W/1200W , podłączyłem wiertarkę 500W i ... kichaStartuje , a po paru sekundach zabezpieczenia przetwornicy – wyłączają napięcie
![]()
Ładowarki laptoka itp. działają poprawnie .
Jednak poszukam czegoś większego
Darek... pisze:miastek pisze:Darek... pisze:za podobną cenę dostępne są 500 z chwilową 1000W ... w zasadzie potrzebne mi to do ładowania laptoka ale zapas w razie draki by się przydał![]()
a nie lepiej do laptoka kupic ladowarke samochodowa pod gniazdo zapalniczki, ja taka kupilem za 50 pln i smiga bez problemow
raczej nie - na uniwersalnej nie chodzi a oryginał do mojego laptoka , kosztuje tyle co przetwornica - poza tym lubię zmieniać sprzęta![]()
dla zaciekawionych tematem :
http://www.forum4x4.pl/forum/viewtopic. ... ca&start=0
Benes pisze:miastek pisze:Darek... pisze:Miastek - wstawiam do honka LCD 32 cale
ok nioe mam wiecej pytan
CyberUAZ
CyberHonker
![]()
![]()
sprawdzaliśmy taką uniwersalny zasilacz do laptopów jak ja używam i pomimo wielu różnych końcówek darka laptop nie chciał zaskoczyć
Wróć do „Instytut Zmotologii Terenowej”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 60 gości