Spalanie 5,2 na LPG:
trasa 16,5
wieś-Szczecin-wieś 18,5-19,5
miasto+klima 20-22max
oczywiście sekwencja.
Ten model który ty chcesz to WJ i jest od 99r
Mają one tendencję do bujania się na boki, wymiana tylnego stabilizatora na grubszy ponoć pomaga.
Dużo dowiesz się na stronie jeepa.
Jeep Grand Cheeroke
- miastek
- V-ce prezes 4x4 szczecin
LSD pisze:Miastek chcesz kupić peepa
Jak chcesz już koniecznie dużą benzynę to Land Cruiser 100 V8 albo 80 Amazon 4,5, albo Patrola GR Y61 4,5 lub 4,8.
Będzie mniej problemów
Karwa nie mam klapek na oczach i różne auta mi sie podobaja.
Mikołaj popatrz na ceny tych które wymieniłeś a tego którego szukam. W dodatku jeździła tym będzie siwa a grand jest o wiele mniejszy od patrola nie mówiąc już o LC100. Nie zależy mi na dużej pojemności tylko na kompromisie między mocą a spalaniem i na niezawodności. Do tej pory jeździła Astrą II i tylko klocki i olej w niej wymieniałem. Nigdy nie ukrywałem że Jeepy mi się podobają nawet kiedyś byłem bliski zakupu Wranglera. Musimy sprzedać Astrę bo obiecaliśmy to moim rodzicom i chciałem kupić Astrę III ale wpadłem na pomysł kupna czegoś z napędem 4X4 i wybór padł na Granda bo podoba się i mi i siwej i jest w zasięgu naszych finansów.
Miastek Off-road GARAGE
Serwis, części, akcesoria 4X4
ESCAPE wyciągarki, zawieszenia, namioty dachowe
iKAMPER local dealer
iODPERFORMANCE local dealer
NOWY ADRES!!! WARZYMICE 18B
502 599 717
SuperPatrolSuper TURBOintercooler
Serwis, części, akcesoria 4X4
ESCAPE wyciągarki, zawieszenia, namioty dachowe
iKAMPER local dealer
iODPERFORMANCE local dealer
NOWY ADRES!!! WARZYMICE 18B
502 599 717
SuperPatrolSuper TURBOintercooler
miastek pisze:LSD pisze:Miastek chcesz kupić peepa
Jak chcesz już koniecznie dużą benzynę to Land Cruiser 100 V8 albo 80 Amazon 4,5, albo Patrola GR Y61 4,5 lub 4,8.
Będzie mniej problemów
Karwa nie mam klapek na oczach i różne auta mi sie podobaja.
Mikołaj popatrz na ceny tych które wymieniłeś a tego którego szukam. W dodatku jeździła tym będzie siwa a grand jest o wiele mniejszy od patrola nie mówiąc już o LC100. Nie zależy mi na dużej pojemności tylko na kompromisie między mocą a spalaniem i na niezawodności. Do tej pory jeździła Astrą II i tylko klocki i olej w niej wymieniałem. Nigdy nie ukrywałem że Jeepy mi się podobają nawet kiedyś byłem bliski zakupu Wranglera. Musimy sprzedać Astrę bo obiecaliśmy to moim rodzicom i chciałem kupić Astrę III ale wpadłem na pomysł kupna czegoś z napędem 4X4 i wybór padł na Granda bo podoba się i mi i siwej i jest w zasięgu naszych finansów.
:thumleft:
www.jepnieci.pl
www.jeep.org.pl
Nie boj sie Miastek pytac, to nie chermolowe forum, ze nowego to trzeba do parteru
Pomijajac wieksza zywotnosc, to do 4.0 czesci sa tansze i jest ich na prawde wbrod. Kazdy Ci zreszta powie, ze to najlepszy dzipowy motur.
Wreszcie sprawa gazowania: V8 przelknie tylko sekwencje, rzedowka spokojnie chodzi na II generacji wiec tu tez o innych pieniadzach mowa.
W trasie na benie schodzilem do 13 litrow, w miescie 18-20 badz wiecej
Na gazie trza ze dwa litry dodac.
Zapomnisz poza tym, co to znaczy przegrzac silnik, po patrolu to dobre na odreagowanie urazow moze byc
Co masz na mysli piszac, ze to "golasy", czego im brakuje?
www.jeep.org.pl
Nie boj sie Miastek pytac, to nie chermolowe forum, ze nowego to trzeba do parteru
Pomijajac wieksza zywotnosc, to do 4.0 czesci sa tansze i jest ich na prawde wbrod. Kazdy Ci zreszta powie, ze to najlepszy dzipowy motur.
Wreszcie sprawa gazowania: V8 przelknie tylko sekwencje, rzedowka spokojnie chodzi na II generacji wiec tu tez o innych pieniadzach mowa.
W trasie na benie schodzilem do 13 litrow, w miescie 18-20 badz wiecej
Na gazie trza ze dwa litry dodac.
Zapomnisz poza tym, co to znaczy przegrzac silnik, po patrolu to dobre na odreagowanie urazow moze byc
Co masz na mysli piszac, ze to "golasy", czego im brakuje?
Jeśli coś się nie daje naprawić, to znaczy, że nie było zepsute.
4.2 DONKEY
4.2 DONKEY
Wróć do „Instytut Zmotologii Terenowej”