Przedni naped
Przedni naped
Witam
Mam taki mały problemik a mianowicie poprzedni właściciel wywalił z aro przedni naped i reduktor. Poniewaz słyszałem ze orginalny przedni naped w ARO jest dosc slaby chcialbym go przez zime zamienic na sztywny most.
I teraz pytanko od czego byscie polecili czesci ja mam w zamysle uaz badz cherokee.Czy ktos juz robil taka przerobke i gdzie w szczecinie sa zaklady ktore by sie tym zajely.Z tego co zajrzalem pod auto trzeba by jeszcze silnik przesunac do przodu i troche podniesc.
Ja niestety nie mam garazu a ni dobrego miejsca gdzie by mozna pogrzebac samemu:(
Mam taki mały problemik a mianowicie poprzedni właściciel wywalił z aro przedni naped i reduktor. Poniewaz słyszałem ze orginalny przedni naped w ARO jest dosc slaby chcialbym go przez zime zamienic na sztywny most.
I teraz pytanko od czego byscie polecili czesci ja mam w zamysle uaz badz cherokee.Czy ktos juz robil taka przerobke i gdzie w szczecinie sa zaklady ktore by sie tym zajely.Z tego co zajrzalem pod auto trzeba by jeszcze silnik przesunac do przodu i troche podniesc.
Ja niestety nie mam garazu a ni dobrego miejsca gdzie by mozna pogrzebac samemu:(
- miastek
- V-ce prezes 4x4 szczecin
Wiesz co taki zabieg będzie kosztował więcej niż zakup auta które ma już 4x4 i nie będzie to aro
Miastek Off-road GARAGE
Serwis, części, akcesoria 4X4
ESCAPE wyciągarki, zawieszenia, namioty dachowe
iKAMPER local dealer
iODPERFORMANCE local dealer
NOWY ADRES!!! WARZYMICE 18B
502 599 717
SuperPatrolSuper TURBOintercooler
iKAMPER local dealer
502 599 717
- miastek
Pomyśl, znaleźć most o takim samym przełożeniu jak tylny, wszczepić go do auta przesunąć silnik to i przerobić wały. Dość spora rzeźba narażona na częste awarie szczególnie w młodym wieku. A dalej to będzie ARO
Sprzedaj to dołóż kase przeznaczoną na modyfikację i kup most od cheerokiego razem z całym cheerokim i będzie pan zadowolony
Sprzedaj to dołóż kase przeznaczoną na modyfikację i kup most od cheerokiego razem z całym cheerokim i będzie pan zadowolony
Miastek Off-road GARAGE
iKAMPER local dealer
502 599 717
iKAMPER local dealer
502 599 717
- miastek
hmm.. jak chcesz, ja tylko daje ci rade, że upłynie dużo wody i wydasz kupe kasy zanim zrobisz coś z tego ARO a i tak nie będziesz zadowolony.
Miastek Off-road GARAGE
iKAMPER local dealer
502 599 717
iKAMPER local dealer
502 599 717
Ciekawe czy dało by sie postawic go na mostach od k260 ??
Mężczyzni nigdy nie dorastają , tylko im zabawki drożeją...( cyt.)
www.4x4-zachodniopomorskie.pl
DBAŁOŚC O DOBRE IMIĘ SRODOWISKA OFF ROAD POWINNA BYC PRIORYTETEM NASZYCH DZIAŁAŃ
www.4x4-zachodniopomorskie.pl
DBAŁOŚC O DOBRE IMIĘ SRODOWISKA OFF ROAD POWINNA BYC PRIORYTETEM NASZYCH DZIAŁAŃ
Wróć do „Instytut Zmotologii Terenowej”