Końcówki drążków to na Rydla 82 zrobisz. Tanio nie jest, bo 70-80 zł za jedną końcówkę, ale robi bardzo dobrze.
Osłony przegubów, kupisz w każdym lepszym sklepie motoryzacyjnym. NP. Auto Truck na ul. Szrotki
Inne gumowe duperele, gumy od amortyzatorów itp to w firmie Oring. Nie pamiętam ulicy, ale wpisz sobie w googla.
Ford maverick
LSD pisze:Końcówki drążków to na Rydla 82 zrobisz. Tanio nie jest, bo 70-80 zł za jedną końcówkę, ale robi bardzo dobrze.
Osłony przegubów, kupisz w każdym lepszym sklepie motoryzacyjnym. NP. Auto Truck na ul. Szrotki
Inne gumowe duperele, gumy od amortyzatorów itp to w firmie Oring. Nie pamiętam ulicy, ale wpisz sobie w googla.
Oringa znam osobiście bo to mój dawny sąsiad jest.
Osłony przegubów to miałem na myśli jakieś montowane na wahacz żeby się gumowe nie rozrywały o gałęzie a nie o gumowe osłonki bo przegubów nie będę ruszał ponieważ mam do wymiany 2 półosie pojadę na szrot szukać/kupię na allegro.pl
Co do szkieł i końcówek to wielkie dzięki za podpowiedź
A co z ramą? Nie znata jakiegoś spawalniczego zdolnego?
Czy jest tu ktoś kto ma terrano/ mavericka?
Bo jak kupowałem swoje auto to ktoś wcześniej przy nim grzebał i źle ustawił wyskość wahacza, postanowiłem ten niższy podnieść do wysokości wyższego... wyszło. Teraz przód stoi wyżej od tyłu i głupio to wygląda po za tym taki "lift" negatywnie wpływa na żywot przegubów.
Potrzebna mi zatem wysokość wyrażona w dowolnej umiarze SI fabrycznie ustawionego mavericka/terrano. Proszę o pomoc
Bo jak kupowałem swoje auto to ktoś wcześniej przy nim grzebał i źle ustawił wyskość wahacza, postanowiłem ten niższy podnieść do wysokości wyższego... wyszło. Teraz przód stoi wyżej od tyłu i głupio to wygląda po za tym taki "lift" negatywnie wpływa na żywot przegubów.
Potrzebna mi zatem wysokość wyrażona w dowolnej umiarze SI fabrycznie ustawionego mavericka/terrano. Proszę o pomoc
http://www.forum4x4.pl/viewtopic.php?f=6&t=76206
na forum ogólnopolskim gościu rozpisał się na temat nissan terano a to jest praktycznie to samo co ford maverick
pozdrawiam
na forum ogólnopolskim gościu rozpisał się na temat nissan terano a to jest praktycznie to samo co ford maverick
pozdrawiam
Wróć do „Instytut Zmotologii Terenowej”