BAJA POLAND 2014 I DKMS
BAJA POLAND 2014 I DKMS
Witam wszystkich wpadłam na pomysł zorganizowania przy okazji Baja Poland 2014 akcji propagującej przeszczep szpiku i rejestrację dawców. Akcja przeprowadzona byłaby pod patronatem DKMS, wspólnie z SAT 4X4 Szczecin oraz Fundacją Baja Poland.
Skontaktowłam się z DKMS w Warszawie i jestem po wstępnych rozmowach, chciałabym wiedziec czy znajdzie się kilka osób które poświęciłoby swój czas 31.08.2014 roku na Baja Poland i pomogłoby mi w rejestracji nowych dawców, rozdawaniu ulotek, informowaniu ludzi na czym to polega itp.
Skontaktowłam się z DKMS w Warszawie i jestem po wstępnych rozmowach, chciałabym wiedziec czy znajdzie się kilka osób które poświęciłoby swój czas 31.08.2014 roku na Baja Poland i pomogłoby mi w rejestracji nowych dawców, rozdawaniu ulotek, informowaniu ludzi na czym to polega itp.
kobieta się nie kłóci...kobieta wyjaśnia dlaczego ma rację
ale odzew łuuuu chętnych kurna tylu że aż głowa boli... gdzie są ci wszyscy co tak głośno krzyczeli na walnym o "PIarze" że niby on taki ważny dla SATu. Może by ktoś z SATu zaangażował swoją drugą połowę "aby żyło się lepiej" dziewczyną co chcą coś zrobić innego pod aspiracjami SATu i FBP.
@LSD ty coś wspominałeś o namiocie który by się dziewczyną przydał masz go w szczecinie czy gdzieś go wyprowadziłeś??
@LSD ty coś wspominałeś o namiocie który by się dziewczyną przydał masz go w szczecinie czy gdzieś go wyprowadziłeś??
....
Witam w kwestii akcji z DKMS osoby zainteresowane pomocą prosze o podanie maila na pw podeślę materiały "doszkalające " które otrzymałam z DKMS I na razie tyle.....sezon urlopowy na początku sierpnia ostro ruszamy .....podaje mój numer telefonu gdyby ktoś miał jakieś pytanie.....885603352.
dzięki za zainteresowanie i chęci...pozdrawiam
dzięki za zainteresowanie i chęci...pozdrawiam
potrzebujemy namiot na akcję DKMS na 31.08.2014 z dachem bez ścian bocznych.....jakby ktoś mógł poratowac byłoby super......
I jeszcze prośba do Darka .... o wypozyczenie tuby coby nas głosniej było słychac....fajnie byłoby tez koło namiotu postawić flagę 4x4 .....
I jeszcze prośba do Darka .... o wypozyczenie tuby coby nas głosniej było słychac....fajnie byłoby tez koło namiotu postawić flagę 4x4 .....
Wcześniej mówiłam że my mamy taką sułtankę lecz okazało się że niewiele po niej zostało.
Za to znalazłam w Jysku w promocji nową:
http://jysk.pl/na-zewnatrz/pawilony/paw ... m-alu-poli
Wnioskuje do Zarządu aby kupić taką jedną na SAT a na pewno znajdzie swoje zastosowanie przy innych eventach.
Za to znalazłam w Jysku w promocji nową:
http://jysk.pl/na-zewnatrz/pawilony/paw ... m-alu-poli
Wnioskuje do Zarządu aby kupić taką jedną na SAT a na pewno znajdzie swoje zastosowanie przy innych eventach.