AKCJA G-KLASA
AKCJA G-KLASA
PANOWIE, WIELKIE DZIĘKI W IMIENIU KARSONA ZA POMOC W RATOWANIU G-KLASY.JESTEŚCIE NIEZAWODNI.NAPISZĘ JUTRO JAK SIĘ SPRAWY MAJĄ.I ZAMIESZCZĘ JAKIEŚ FOTKI.POZDRAWIAM.GRAŻYNA 

- miastek
- V-ce prezes 4x4 szczecin
Nie ma problemu szkoda tylko, że nie udało nam się jej wyciągnąć.
4 Patrole i Pajero 4 godziny walki a efekt to przecięte dwa treesavery a gelenda nawet o 1cm się nie ruszyła
masakra tak wklejonego auta jeszcze nie widziałem.
4 Patrole i Pajero 4 godziny walki a efekt to przecięte dwa treesavery a gelenda nawet o 1cm się nie ruszyła

Miastek Off-road GARAGE
Serwis, części, akcesoria 4X4
ESCAPE wyciągarki, zawieszenia, namioty dachowe
iKAMPER local dealer
iODPERFORMANCE local dealer
NOWY ADRES!!! WARZYMICE 18B
502 599 717
SuperPatrolSuper TURBOintercooler
iKAMPER local dealer
502 599 717
- miastek
Wtopa jak wtopa niby nic strasznego ale teren bardzo podmokły i bardzo gliniasty auto stoi już ponad dobę przechylone mocno na jeden bok w głębokiej dziurze (ok.1,5m) ze stromymi wyjazdami i dwa koła całkowicie utopione w glinie.
Podpięliśmy dwie windy przez zblocza, do auta z mocniejszą (7,5 tony) doczepiliśmy dwa długie patrole jako kotwice, do mojego dopięliśmy pajero. Efekt gelenda stoi a my zwijamy się wszyscy razem
Drugie podejście my nadal zwijamy a jeden patrol szarpie kinetykiem jedynie buda się lekko zabujała i ani drgnął do przodu. Próbowaliśmy do przodu jak i do tyłu, nawet o milimetr się nie ruszył
Podpięliśmy dwie windy przez zblocza, do auta z mocniejszą (7,5 tony) doczepiliśmy dwa długie patrole jako kotwice, do mojego dopięliśmy pajero. Efekt gelenda stoi a my zwijamy się wszyscy razem

Drugie podejście my nadal zwijamy a jeden patrol szarpie kinetykiem jedynie buda się lekko zabujała i ani drgnął do przodu. Próbowaliśmy do przodu jak i do tyłu, nawet o milimetr się nie ruszył

Miastek Off-road GARAGE
iKAMPER local dealer
502 599 717
iKAMPER local dealer
502 599 717
- miastek
Był taki pomysł tylko problem jak to złapać. Z tyłu zderzaka nie ma a przedni to oryginał który za wiele nie wytrzyma.
Miastek Off-road GARAGE
iKAMPER local dealer
502 599 717
iKAMPER local dealer
502 599 717
- Tanto
- 4X4 Szczecin
- Kontaktowanie:
w takim razie: http://www.youtube.com/watch?v=M0HOQJ0M ... re=related 

Suzuki SJ510 LWB '85 "Kozunia"
Bo punktów zaparcia tam nie ma - pod warstwą trawy jest mazista ziemia bez dna (jakiegoś twardszego oparcia)....moja wyciągarka podczepiona do gelendy a z tyłu do mnie przypięty Prezes a do Prezesa przypięty Abo i wszyscy cisną na heble i zapierają się o koleiny a i tak wszyscy podciągaliśmy się do gelendy a nie ona do nas
Obok Miastek, którego trzymał Petio i nadal nic...
Ok 13 dzwoniłem do Karsona i właśnie jechał w tamtą stronę z koparką. Czekamy na relację.

Ok 13 dzwoniłem do Karsona i właśnie jechał w tamtą stronę z koparką. Czekamy na relację.

Est modus in rebus.