Na razie tak luźno rzucam w eter bo "mieli się" w firmie
W mojej firmie poszukujemy konserwatora (drobne prace konserwacyjne w budynku i wokół niego) od wymiany żarówek, wkładki w drzwiach, powieszenie obrazka, wymiana wężyka od wody w zlewie, utrzymanie porządków w garażach po pomalowanie płota czy czegokolwiek innego - drobne prace nie będzie malowania pomieszczeń, napraw elektrycznych czy cokolwiek takiego, opieka nad zielenią, odśnieżanie i sypaniem piaskiem. Jakiś konkretny gościu tak abym nie musiał po nim poprawiać, a ewentualnie poddać tylko pomocną dłoń.
Praca na 1/2 etatu
Miejsce ul. Wieniawskiego 20, Szczecin
ewentualnie podział że ja wykonuje konserwacje a inna osoba ogarnia zieleń i chodnik płot.... opcji może być wiele
Praca konserwatora
Praca konserwatora
"Masz niskie ciśnienie... ja Ci je podniosę"
BENCAMP
BENCAMP
-
- 4X4 Szczecin
Re: Praca konserwatora
A jaki Masz budżet na tak wielkie przedsięwzięcie? Aby polecić ewentualnie komuś.
prezes pisze:No 1/2 etatu.
Czyli średnia krajowa na pół.
nie przesadzaj nawet ja nie osiągnąłem średniej krajowej

pomysł mieli się gdzieś wyżej... ale padła suma 2000zł brutto za 1/2 ale to na razie nic pewnego.
"Masz niskie ciśnienie... ja Ci je podniosę"
BENCAMP
BENCAMP
-
- Jestem tu nowy/a
Benes pisze:nie przesadzaj nawet ja nie osiągnąłem średniej krajowej. Nie ma stażowego, 13, premii, nawet wczasy pod gruszą mają mocno ograniczyć
pomysł mieli się gdzieś wyżej... ale padła suma 2000zł brutto za 1/2 ale to na razie nic pewnego.
Skoro tak no to masakra jakaś

.4x4.szczecin.pl/forum
...a może się wyjedzie...
- Tanto
- 4X4 Szczecin
- Kontaktowanie:
coraz sprytniejsi ci spamerzy - link ukryty w linii z kropek
Suzuki SJ510 LWB '85 "Kozunia"
-
- 4X4 Szczecin