Potrzebuję kogoś do zrobienia posadzki betonowej w garażu.
Szlag mnie już trafia z polecanymi ludźmi
Potrzebny fachowiec do posadzki w garażu.
Potrzebny fachowiec do posadzki w garażu.
Jutro będzie dzisiaj. Tyle, że dopiero jutro.
-
- 4X4 Szczecin
Mogę polecić Tobie firmę remontowo-budowlaną z Poznania, z którą współpracuję od paru lat i jestem z jakości wykonywanych przez nich usług bardzo zadowolony (pomimo wykonywania przez nich wszelakich usług w CHR Galaxy z zakresu budownictwa przez około 5 lat, do tej pory nie ma do nich żadnych reklamacji). Kontakt - Ryszard Sikora (właściciel) tel. 502-243-530. Jak będziesz się z nimi kontaktował powiedz że namiary dostałeś od Grześka Berka. Na pewno będziesz z jakości świadczonych przez nich usług bardzo zadowolony (jak będziesz w CHR Galaxy toalety dla klientów oni byli generalnym wykonawcą).
Żadnych cudów, tylko zwykła wylewka.
Z żadnym gościem nie można się kurna dogadać, temu za mało roboty, temu za daleko, jeszcze inny oddzwania już drugi tydzień, że"..zaraz, że jutro to już na pewno.... " i tak do usr..... śmierci.
A mówią że w tym kraju taaaakie bezrobocie i ludzie roboty szukają ?
Tylko czemu jak jest konkretna robota to nie można konkretnych ludzi znaleźć ?
Z żadnym gościem nie można się kurna dogadać, temu za mało roboty, temu za daleko, jeszcze inny oddzwania już drugi tydzień, że"..zaraz, że jutro to już na pewno.... " i tak do usr..... śmierci.
A mówią że w tym kraju taaaakie bezrobocie i ludzie roboty szukają ?
Tylko czemu jak jest konkretna robota to nie można konkretnych ludzi znaleźć ?
Jutro będzie dzisiaj. Tyle, że dopiero jutro.