POMOCY!!! SKRADZIONO PATROLA
POMOCY!!! SKRADZIONO PATROLA
Witam wszystkich. Moja przygoda z off-roadem zaczęłą się na początku grudnia tego roku od kupna długo poszukiwanego przeze mnie Nissana Patrola. Bardzo szybko wciągnałęm się, do tego stopnia, że nie myślałem o niczym innym. Podniosłem go o 5 cm, naprawiłem najważniejsze usterki, kilka próbnych jazd... To wszystko co zdążyłem przy nim zrobić, bo dnia 28 grudnia w godzinach wieczornych skradziono go w Gorzowie Wlkp. z parkingu osiedlowego przy ul. Narutowicza. Dane pojazdu: Nissan Patrol GR Y60, rok prod. 1989, nr. rej. FG 255XY, nr. vin JN10KYY60U0801273, kolor ciemny szary metalik, wersja ciężarowa, dwuosobowa, tylne szyby zamalowane w kolorze nadwozia, orurowany przód z dodatkowymi czterema reflektorami, orurowane także tylne reflektory, zapasówka z oponą MT oraz webasto. W środku boki drzwi i tylne ścianki oklejone imitacją blachy ryflowanej. Jeżeli ktoś posiada jakiekolwiek informacje na temat w/w auta proszę o kontakt. Bardzo mi na tym zależy. Przewidziana nagroda. http://img508.imageshack.us/my.php?imag ... 449mp3.jpg http://img295.imageshack.us/my.php?imag ... 492qn1.jpg zdiecia jeszcze przed liftem
Ostatnio zmieniony ndz 30 gru, 2007 przez marian, łącznie zmieniany 9 razy.
- miastek
- V-ce prezes 4x4 szczecin
Terenówek przybywa wiec i cześci sa potrzebne.
Mam nadzieje ze sie znajdzie.
Czas zalozyc jakis patent samorobny
Zeczywiscie daj jakies foto moze ktos o gdzies zobaczy.
Mam nadzieje ze sie znajdzie.
Czas zalozyc jakis patent samorobny
Zeczywiscie daj jakies foto moze ktos o gdzies zobaczy.
Miastek Off-road GARAGE
Serwis, części, akcesoria 4X4
ESCAPE wyciągarki, zawieszenia, namioty dachowe
iKAMPER local dealer
iODPERFORMANCE local dealer
NOWY ADRES!!! WARZYMICE 18B
502 599 717
SuperPatrolSuper TURBOintercooler
Serwis, części, akcesoria 4X4
ESCAPE wyciągarki, zawieszenia, namioty dachowe
iKAMPER local dealer
iODPERFORMANCE local dealer