Dziś w nocy tj 01.10.2013 o godzinie 1.09 w nocy jakiś sku.rwysyn okradł auto mojej żony. Opla Corse. Wytłukł jebaniec trzy szyby, tylną oraz dwie boczne.
Niestety zostały skradzone koszulki z X-cio lecia SAT [20 sztuk rozmiary XL, XXL, XXXL] oraz 15 medali dla naszych dzieciaków. Które tego wieczoru zabrałem z garażu i miałem zanieść do domu. Koszulki miały charakterystyczny nadruk.
Jak by ktoś widział dziwnego typa w naszej przyduzej koszulce, to możecie smiało mu napierdo.lic a potem zadzwonić na Policję.
Okradziona Corsa
- prezes
- Prezes 4x4 Szczecin
- Kontaktowanie:
Okradziona Corsa
prezes, po prostu prezes
- Tanto
- 4X4 Szczecin
- Kontaktowanie:
'znikoma szkodliwość społeczna' - dużo zaangażowania żeby typa namierzyć, osądzić, a i tak kary żadnej nie będzie. Ściągnąć odszkodowania za straty też się pewnie nie uda - bo biedny jak mysz kościelna (oficjalnie).
Jak to było w jakimś hamerykańskim filmie: 'my ich łapiemy, a sądy wypuszczają ...to lepiej od razu zastrzelić'
Jak to było w jakimś hamerykańskim filmie: 'my ich łapiemy, a sądy wypuszczają ...to lepiej od razu zastrzelić'
Suzuki SJ510 LWB '85 "Kozunia"
Tanto ale nie koniecznie ten który dokonał kradzieży będzie chodził w tych tiszertach, a co jak w jape zarobi niewinny który przypadkiem dostanie takowy tiszert od złodzieją bądź od nieświadomego pasera? Jakby Prezes załatwił fote z monitoringu to była by większa możliwość że złodziej zostanie rozpoznany i dostanie wpierdol za szyby i za bycie złodziejem..
Patrol Y60 LONG
Jeep Grand WJ V8
Jeep Grand WJ V8
- prezes
- Prezes 4x4 Szczecin
- Kontaktowanie:
Tak jak Jacek napisał.
Głupi rabuś [a w sumie ch.uj nie rabuś] został ujety 20 minut po obrabowaniu Corsy.
Dwie ulice dalej nieudolnie włamał sie do Peugeota.
Niestety zostały przy nim odnalezione tylko medale i jedna czarna koszulka XXL. Reszte sk..syn wyrzucił.
Wczoraj obleciałem "cała dzielnię" i ku mojemu niezadowoleniu T-shirtów nie znalazłem.
Głupi rabuś [a w sumie ch.uj nie rabuś] został ujety 20 minut po obrabowaniu Corsy.
Dwie ulice dalej nieudolnie włamał sie do Peugeota.
Niestety zostały przy nim odnalezione tylko medale i jedna czarna koszulka XXL. Reszte sk..syn wyrzucił.
Wczoraj obleciałem "cała dzielnię" i ku mojemu niezadowoleniu T-shirtów nie znalazłem.
prezes, po prostu prezes