SKRADZIONO PATROLA!!!!!
SKRADZIONO PATROLA!!!!!
Dziś w nocy z ulicy Mickiewicza w Stargardzie Szczecińskim został skradziony Patrol gr 60 naszego kolegi Baryłka.Samochód jest charakterystycznie pomalowany w ciapy moro i stoi na oponach Kumho 35''. Prosimy o jakiekolwiek informacje mogące przyczynić się do odnalezienia zaginionego auta!!!
Re: SKRADZIONO PATROLA!!!!!
Borygo pisze:Dziś w nocy z ulicy Mickiewicza w Stargardzie Szczecińskim został skradziony Patrol gr 60 naszego kolegi Baryłka.Samochód jest charakterystycznie pomalowany w ciapy moro i stoi na oponach Kumho 35''. Prosimy o jakiekolwiek informacje mogące przyczynić się do odnalezienia zaginionego auta!!!
Wrzuć fotki, numer rejestracyjny. Będziemy się rozglądać!
Myslę ,że stał do ostygniecia podobnie jak Tamlina.
Ładnie ukryty w podwórku za blokiem około kilometra od miejsca zniknięcia
Ładnie ukryty w podwórku za blokiem około kilometra od miejsca zniknięcia
Mężczyzni nigdy nie dorastają , tylko im zabawki drożeją...( cyt.)
www.4x4-zachodniopomorskie.pl
DBAŁOŚC O DOBRE IMIĘ SRODOWISKA OFF ROAD POWINNA BYC PRIORYTETEM NASZYCH DZIAŁAŃ
www.4x4-zachodniopomorskie.pl
DBAŁOŚC O DOBRE IMIĘ SRODOWISKA OFF ROAD POWINNA BYC PRIORYTETEM NASZYCH DZIAŁAŃ
A dzień później ktoś włamał się do mojego Discovery i jedynymi rzeczami, które zniknęły to łożysko 6203 i klucz do wałów 9/16" firmy Britpart. Włamali się też do mojego płaskiego, o innych autach nie wiem. Podobno zniknął też Passat, bo faktycznie go nie widać od jakiegoś czasu. Chyba ktoś musiał na gościnne występy przyjechać, bo na moim osiedlu złodziejów od dawna nie ma...
- siva explozja
- menager wklejonych
Benes, ja używam łożysko do rolki paska PK i klucz do odkręcenia reduktora n.p.
Nissan Pathfinder R51 "Pafik"
WARSZTAT 4X4 SZCZECIN UL.DĄBSKA 28 TEL 602277313
https://www.facebook.com/AUTOMOBILE-KAN ... 281961075/
WARSZTAT 4X4 SZCZECIN UL.DĄBSKA 28 TEL 602277313
https://www.facebook.com/AUTOMOBILE-KAN ... 281961075/
- siva explozja
- menager wklejonych