gszyp pisze:to auto akurat ma ramę
Chyba Twoje bo mu wspawałeś
miastek pisze:Pabla wrangler ma niewiele z wranglera a dokładniej wszystko co mogło się zjebać jest zastąpione lepszym.
Nieludzkiego wrangler rzadko się psuje bo Waldek ma lekką nogę ale i tak już się przekonał że silnik ma nadmiar mocy do ukręcania napędów.
gszyp pisze:a co było przyczyną pierdyknięcia mostu Mrówy
a czemu pierdyknął wał Waldkowi
a czemu na przykład te elementy nigdy nie pierdykły Fifkowi poza łożyskiem półosi które na długo przed feralnym wyjazdem było już do wymiany
gszyp pisze:Student temat nie jest głównie o jeepie takim jak mój tylko o obrazkach z gazety.
Zobaczymy jak zaczniesz jeździć swoim wynalazkiem którego od roku nikt jeszcze nie widział ,a może nigdy nie może dojechać na start to w tedy pogadamy o awaryjności zaletach i wadach różnych marek samochodów
Darek... pisze:LSD pisze:[, nie słyszałem żeby ktoś ukręcił wał,
przeca nasz kolega , niedawno , udowodnił że parcholowe ukręca się tak samo jak te od dżipa
gszyp pisze:Żurek ukręcił bo tak jak wcześniej pisałem nie było to winą oleju bo go tam nie było
a krzyżaki akurat wtedy wytrzymały
no niestety z tym wałem we wranglu to lekka lipa jest bo jest bardzo krótki i po liftowaniu auta pracuje pod h.ujowym kątem i najlepiej by było zrobić go na podwójnym kardanie tak jak jest to z przodu
Wróć do „Ciekawe filmy, zdjęcia 4x4”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości