limeryk
petio pisze::686: przepraszam kaniesia. naprawdę nie było moim celem zamykanie Twych tematów. cuż poradzę że takie mam dolegliwości po teqili a danusia zburzyla mi mój światek towarzyski. od dziś zostanie mi tylko patrzeć.
a co łykam? nie ma problema, nie żyłuje, podziele się. chlorhinaldinem
petio, przepraszam to moja wina,dostało Ci się, hihi A miał być piękny katolicki post o Adasiu Niezgódce, Jasiu, Małgosi...a my wulgarnie go schamiliśmy, mea culpa
kaniesia pisze:Danka pisze:petio pisze::686: przepraszam kaniesia. naprawdę nie było moim celem zamykanie Twych tematów. cuż poradzę że takie mam dolegliwości po teqili a danusia zburzyla mi mój światek towarzyski. od dziś zostanie mi tylko patrzeć.
a co łykam? nie ma problema, nie żyłuje, podziele się. chlorhinaldinem
petio, przepraszam to moja wina,dostało Ci się, hihi A miał być piękny katolicki post o Adasiu Niezgódce, Jasiu, Małgosi...a my wulgarnie go schamiliśmy, mea culpa
Danusiu ,jesteś u mnie w ignorowanych ,nie widzę co tam piszesz do mnie w postach ,szkoda twych złośliwości co do mnie ...a i mnie nie korci żeby pojechać ci po bandzie ,bo mi Darek zablkokuje konto a lubię to forum i niektórych ludzi
Buahahahahhahahah możesz mi naskoczyć
Danka jest metaforą? A innych blędach nie wspominając... Jeżeli już używasz obcego języka to rob to jak trzeba.Poprawnie.kaniesia pisze:Danka is a metaphor, read with understanding the child- Learn to operate a computer and web browser
Najlepszym lekarstwem na wszystkie dolegliwości jest zwykła woda. Dwie krople na szklankę wódki i wszystko przechodzi jak ręką odjął.
Kora pisze:Danka jest metaforą? A innych blędach nie wspominając... Jeżeli już używasz obcego języka to rob to jak trzeba.Poprawnie.kaniesia pisze:Danka is a metaphor, read with understanding the child- Learn to operate a computer and web browser
Kora, bo sobie nabrechatsz i koleżanka doda Cię do ignorowanych tak jak mnie
Wróć do „Kącik twórczosci offroadowej”